Kasslerista tykkäävät niin grilli kuin grillaaja. Mehevän rasvainen kassler kestää reiluakin paistamista kuivumatta. Kääntele pihvejä silti ahkerasti, niin lopputulos on sekä kauniin ruskea että suussa sulava.

Pikamarinoitu kasslerpihvi

4 annosta

4 possun kasslerpihviä  (150–250 g/kpl)

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Marinadi

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 salottisipulia

2 valkosipulinkynttä

2 rkl sitruunankuorta

1 dl öljyä

1 dl sitruunamehua

2 rkl vahvaa sinappia

1 rl suolaa

¼ tl mustapippuria

Tee näin:

  1. Valmista marinadi. Kuori ja raasta sipulit ja valkosipulinkynnet. Raasta sitruunankuori. Sekoita öljyyn sipuli, valkosipuli ja sitruunaraaste. Purista joukkoon sitruunamehu. Sekoita marinadiin vielä sinappia, suolaa ja mustapippuria.
  2. Laita pihvit kulhoon tai pussiin. Kaada päälle marinadi ja anna maustua 1–2 tuntia.
  3. Grillaa pihvejä 8–10 minuuttia kummaltakin puolelta, kääntele useamman kerran grillauksen aikana. Sivele grillatulle pinnalle lisää marinadia, jotta pihvit eivät kuivu. Kääri pihvit folioon 10 minuutiksi lepäämään ennen ruokailua.
  4. Jos marinadia vielä jäi, sen voi mainiosti käyttää salaatinkastikkeena.
HELVI ALA_KIHNIÖ

Itse käsitin, että lihaan imeytymätön marinadi kaavitaan vaikkapa lihan pinnalta salaatin sekaan.
Toki tämä voi ärsyttää vegaaneja ja sitruunan pomintatavasta riippuen myös fruitarianismin harjoittajia.
Kun kerran Teuvo laitoit niin miten laitoit?

Vierailija

Käytetään tietysti toisessa kipossa ollutta marinadia, joka ei ole ollut tekemisissä lihan kanssa.  sitä ohje nähdäkseni tarkoittaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla