
Kasslerista tykkäävät niin grilli kuin grillaaja. Mehevän rasvainen kassler kestää reiluakin paistamista kuivumatta. Kääntele pihvejä silti ahkerasti, niin lopputulos on sekä kauniin ruskea että suussa sulava.
Pikamarinoitu kasslerpihvi
4 annosta
4 possun kasslerpihviä (150–250 g/kpl)
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Marinadi
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2 salottisipulia
2 valkosipulinkynttä
2 rkl sitruunankuorta
1 dl öljyä
1 dl sitruunamehua
2 rkl vahvaa sinappia
1 rl suolaa
¼ tl mustapippuria
Tee näin:
- Valmista marinadi. Kuori ja raasta sipulit ja valkosipulinkynnet. Raasta sitruunankuori. Sekoita öljyyn sipuli, valkosipuli ja sitruunaraaste. Purista joukkoon sitruunamehu. Sekoita marinadiin vielä sinappia, suolaa ja mustapippuria.
- Laita pihvit kulhoon tai pussiin. Kaada päälle marinadi ja anna maustua 1–2 tuntia.
- Grillaa pihvejä 8–10 minuuttia kummaltakin puolelta, kääntele useamman kerran grillauksen aikana. Sivele grillatulle pinnalle lisää marinadia, jotta pihvit eivät kuivu. Kääri pihvit folioon 10 minuutiksi lepäämään ennen ruokailua.
- Jos marinadia vielä jäi, sen voi mainiosti käyttää salaatinkastikkeena.
Seuraa meitä Facebookissa