1 fenkoli
3 porkkanaa
1 pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 perunaa
noin 7 dl vettä
1 kasvis- tai kanaliemikuutio
1–2 dl ruokakermaa
2 rkl pestoa
2–3 rkl hienonnettua tavallista tai lehtipersiljaa
2 rkl silputtua ruohosipulia

  • Lohko fenkoli, kuori ja lohko porkkanat, sipulit ja perunat. Nosta kasvikset kattilaan ja kaada päälle sen verran vettä, että ainekset peittyvät. Lisää liemikuutio.
  • Anna kiehua hiljakseen kannen alla reilu puoli tuntia.
  • Soseuta sauvasekoittimella kattilassa. Maista. Lisää kermaa ja tarvittaessa suolaa.
  • Lusikoi keittoa lautasille, pudottele pestoa ja hienonnettuja maustevihanneksia pinnalle.


Vinkki! Käytä kerman sijasta kookosmaitoa tai100 g tuorejuustoa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla