Kauniinvärinen porkkanamarmeladi maustetaan tuoreella inkiväärillä.

(L,G,V) Noin 8 dl (950 g)
Valmistusaika: 40 minuuttia

1 kg porkkanoita
1 dl tuoretta inkivääriä
hienonnettuna (noin 80 g)
1 sitruunan mehu
2–3 dl sokeria
½ l porkkanamehua

  1. Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä ­palat ­mehussa pehmeiksi ja soseuta. Raasta ­inkivääri.
  2. Lisää porkkanasoseeseen inkivääriraaste, sitruunanmehu ja sokeria (maun mukaan). Keitä sosetta vielä noin 15 minuuttia välillä sekoitellen.
  3. Tölkitä ja säilytä kylmässä.

Kokeile myös

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla