
Seesamsiemenillä kuorrutettu broileri saa kaverikseen maukkaita ruusukaaleja ja herkkusieniä.
Seesamibroileria ja kasviksia
500 g ruusukaalia
200 g herkkusieniä
½ rkl hienonnettua inkivääriä
1 rkl sitruunamehua
½–1 rkl seesamiöljyä
(suolaa)
4 broilerifileetä
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl sitruunamehua
1 dl seesaminsiemeniä
1 tl suolaa
Tee näin:
- Poista ruusukaaleista kannat ja irrota kuivat ulkolehdet. Keitä ruusukaalit napakan kypsiksi.
- Lohko sienet ja hienonna inkivääri. Leikkaa broilerifileet reiluiksi kuutioiksi.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista broileripaloihin kaunis pinta, purista päälle sitruunamehua ja suolaa palat.
- Lisää seesaminsiemenet kulhoon ja kieritä broileripalat siemenissä. Nosta palat takaisin pannulle ja paista kannen alla kypsiksi noin 15 minuutin ajan.
- Kuumenna toinen pannu ja vokkaa siinä sieniä, ruusukaaleja ja inkivääriä muutama minuutti. Lisää mausteeksi seesamiöljyä ja sitruunamehua sekä ripaus suolaa.
- Levitä kasvikset tarjoiluvadille ja seesamibroileiripalat kasvisten päälle.
Tiesitkö? Ruusukaalissa on runsaasti C-vitamiinia: 90 mg/100 g.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa