
Ruokaisassa porokeitossa on reilusti makua ja rakennetta.
400 g käristyslihaa
öljyä tai voita paistamiseen
2 sipulia
2 tl paprikajauhetta
1 l lihalientä
10 mustapippuria
4 perunaa
2 porkkanaa
1 paprika
½ dl ketsuppia
1 tl rosmariini
cayennepippuria
suolaa
kirsikkatomaatteja
1 suolakurkku
persiljaa
- Laita käristysliha ruskistumaan kattilan pohjalle. Lohko sipulit ja lisää kuullottumaan. Mausta paprikajauheella.
- Kaada joukkoon kuuma lihaliemi ja pippurit.
- Kuori perunat ja porkkanat. Suikaloi paprika. Lisää kasvikset kypsymään.
- Mausta ketsupilla, rosmariinilla, ripauksella cayennepippuria ja suolalla.
- Hauduta puolisen tuntia.
- Lisää kirsikkatomaatit ja hauduta vielä 15 minuuttia.
- Viimeistele kuutioidulla suolakurkulla ja persiljalla ennen tarjoilua.
Muista myös nämä keitot
- Tomaattikikhernekeitto
- Porkkanamantelikeitto
- Avokadokeitto
- Punajuurikeitto
- Vuohenjuusto-sipulikeitto
- Gulassikeitto
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa