Ruokaisassa porokeitossa on reilusti makua ja rakennetta.  

400 g käristyslihaa
öljyä tai voita paistamiseen
2 sipulia
2 tl paprikajauhetta
1 l lihalientä
10 mustapippuria
4 perunaa
2 porkkanaa
1 paprika
½ dl ketsuppia
1 tl rosmariini
cayennepippuria
suolaa
kirsikkatomaatteja
1 suolakurkku
persiljaa

  • Laita käristysliha ruskistumaan kattilan pohjalle. Lohko sipulit ja lisää kuullottumaan. Mausta paprikajauheella.
  • Kaada joukkoon kuuma lihaliemi ja pippurit.
  • Kuori perunat ja porkkanat. Suikaloi paprika. Lisää kasvikset kypsymään.
  • Mausta ketsupilla, rosmariinilla, ripauksella cayennepippuria ja suolalla.
  • Hauduta puolisen tuntia.
  • Lisää kirsikkatomaatit ja hauduta vielä 15 minuuttia.
  • Viimeistele kuutioidulla suola­kurkulla ja persiljalla ennen tarjoilua.

Muista myös nämä keitot

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla