Kaikkia ihonhoidon ihanuuksia ei Suomesta saa. Kun reissussa pääsee pyörähtämään eksoottiseen kosmetiikkamyymälään, saattaa iskeä valinnanvaikeus – mitä ihmettä täältä kannattaa ostaa?

Listasimme vinkkejä maailmalta löytyvästä kulttikosmetiikasta, jota moni palvoo ja hamstraa joka reissulta. Saavuttamattomia nämä tuotteet eivät ole kenellekään, sillä ostosreissun voi tehdä myös netissä parilla napin painalluksella.

Supertuotteet marketista

Mielettömän hinta-laatusuhteen sarjat Olay ja Neutrogena (anti-age -tuoteperhe) eivät valitettavasti ole enää myynnissä Suomessa. Tätä sietää ihmetellä, sillä molempien sarjojen valikoimasta löytyy erittäin laadukkaita ja tehokkaita tuotteita.

Katsasta vaikka kosmetiikan nettiarvostelusivustoilla ylistetyt Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream -voide ($25) ja Olay Total Effects 7-In-1 Anti-Aging Moisturizer Mature Skin Therapy -voide ($24,99).

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Neutrogenan anti-age -tuotteet ovat vielä hippusen huokeampia: Neutrogena Healthy Skin Anti-Wrinkle Night Cream -yövoide ($15) ja Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Serum ($21,99). Olayta ja Neutrogenaa myydään marketeissä Yhdysvalloissa ja useassa muussa maassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pikkulinnut laulavat, että kulttisarja The Ordinary saattaa pian rantautua Suomeenkin. Sitä ennen tätä erittäin edullista, pelkkiä aktiiviaineita sisältävää sarjaa voi tilata kanadalaisesta The Ordinary -nettikaupasta. Tullimaksut voi välttää, jos tilaa tuotteet brittiläisestä Cult Beauty -verkkokaupasta. Useaan kertaan palkittujen tehotuotteiden hinta vaihtelee 6 – 15 punnan välimaastossa.

Tehoaineita pullollaan

Kulttimainetta niittäviin, hiukan arvokkaampiin sarjoihin kuuluu muun muassa Dr. Dennis Gross Ferulic + Retinol Wrinkle Recovery -hoitolinja, joka yhdistää laadukkaasti A-vitamiinin (retinoli) ja superantioksidanttisen ferulihapon (60 £ – 70 £).

Sunday Riley Good Genes -maitohappohoito puolestaaan on pakattu täyteen tehokkaita aktiiviaineita ja lupaa käyttäjälleen upean kirkkaan ja kuulaan ihon. Tätä tuotetta ei tehojensa takia suositella herkkähipiäisille. Noin 85 puntaa kustantavaa hoitoa rakastavat myös julkkikset kuten Helen Mirren.

Näitä sarjoja mydöön esimerkiksi Isossa-Britanniassa ja useissa kansainvälisissä nettikaupoissa.

Ihovoiteiden ehdotonta eliittiä

Jos raha polttelee taskuissa, ultimaattinen kauneustuote löytyy Düsseldorfista. Dr. Barbara Sturm on kehittänyt ”verivoiteen” nimeltään MC1 Blood Moisturizer, jossa asiakkaan omasta verestä erotettua plasmaa sekoitetaan salaiseen voidepohjaan.

Plasma hoitaa ihoa monin tavoin. Se uudistaa, parantaa ja lisää ihon kosteustasapainoa. Onnekkaat plasmavoidetta testanneet vannovat sen nimeen ja hämmästelevät sen tehoja.

Tuotteen huhutaankin olevan monen Hollywood-tähden salainen ase. Erityisesti luonnollista ihonhoitoa rakastavat kaunottaret Gwyneth Paltrow ja Kate Moss ovat totaalisesti hurmioituneet voiteestaan.

Tehoja voiteesta tosiaan luulisi löytyvän, sillä purkillinen verivoidetta putsaa pankkitililtä 1400 dollaria. Voide valmistetaan räätälöidysti tohtori Sturmin klinikalla Saksassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla