Ongelmani ovat aristavat rinnat, etenkin nännit ja nännipiha. Onko se merkki sairaudesta vai onko minulla joku hormonaalinen vika? Runsaiden vuotojen takia minulla on hormonikierukka, ja nyt vuotokin on alkanut pienenä tiputteluna. Kauan sitten oikeasta rinnasta poistettiin hyvänlaatuinen kasvain, ja on sanottu, että rinnoissani on runsaasti maitorauhasia. Mikä rintojani vaivaa?50-vuotias ikinuori

Hormonikierukan tuoteselosteessa todetaan että ”rintojen arkuus, kipua rinnoissa” on sivuvaikutuksena ”yleinen”. Se tarkoittaa sitä, että tämä sivuvaikutus tulee 1–10 prosentille kaikista hormonikierukan käyttäjistä. Ehkä sinun kannattaisi pitää gynekologisi kanssa hoitopalaveri.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ymmärrän miksi vielä kierukkaa käyttävän rinnat aristavat, mutta itse olen jo 73 v. ja minulla edelleenkin joka kuukausi aristavat nännit todella n. paljon viikon verran.
Minulta on poistettu kohtu ja munasarjat, joten niiden osalta hormonitoiminta on jo finito, olisi kuitenkin mukavan tietää onko vaivani yleinen ja onko se edes normaali ??

"olisiko aihetta huoleen"

Sisältö jatkuu mainoksen alla