Mikä auttaisi erektiovaikeuksiin?

Mistä apua erektiovaikeuksiin? Olen 60-vuotias mies ja vaimon kanssa halusimme vielä harrastaa seksiä. Nimimerkki Mies 60 vuotta

,Kun erektiovaikeuksia tulee, kannattaa puhua siitä avoimesti kumppanin kanssa. Aina ei seksissä tarvitsekaan onnistua, ja jokainen törmää niihin jossakin kohtaa elämäänsä. Kun erektiohäiriöt alkavat, olisi syytä tehdä tarkempikin terveystarkastus. Erektiohäiriöt voivat olla myös merkki sairauksista.

Jos erektio lopahtaa kesken seksin, kannattaa kokeilla olisiko erektiorenkaasta apua (saa ostettua esim. netistä ja seksivälineitä myyvistä liikkeistä). Renkaaksi kannatta valita malli, jonka läpimittaa/kireyttä saa muutettua. Erektiorenkaan tarkoituksensa on estää verenvirtaus peniksestä poispäin. Jos erektio on heikko heti alussa, sitä voi yrittää vahvistaa erektiopumpun avulla ja sen jälkeen laittaa erektiorenkaan paikalleen. Erektiorengasta ei kannata käyttää yhtäjaksoisesti puolta tuntia pidempään.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Erektiohäiriöitä voidaan hoitaa myös lääkkeellisesti ja lääke päätetään aina erektiohäiriön vaikeuden ja muun terveydentilan mukaan. Lääkkeitä on suun kautta otettavia, virtsaputkeen annosteltavia tai injektiona peniksen paisuvaiskudokseen laitettavia. Mielestäni on aina tärkeää erektiolääkkeestä keskusteltaessa ottaa huomioon myös kumppani. Voimakas erektio voi aiheuttaa naiselle limakalvoihin ongelmia ja silloin on tärkeää muistaa liukuvoiteiden käyttö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla