Kannattaako homeopaattista valmistetta kokeilla, kyselee 72-vuotias mies.

Minulla olisi vinkki levottomien jalkojen hoitoon. Kun jalat alkavat vispata illalla, niin otan heti muutaman rakeen yhtä tiettyä homeopaattista valmistetta. Kannattaa kokeilla – vai kannattaako?

Nimimerkki Vaari 72 vuotta

Mukava kuulla. Se mikä näissä homeopaattisissa valmisteissa on lääkärin kannalta hyvä puoli, on ainakin niiden turvallisuus. Valmisteet potensoidaan, toisin sanoen laimennetaan ja ravistellaan niin perusteellisesti, että mitään vaikuttavaa ainetta ei niihin juuri jää.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Älä nyt vaari pahastu puheistani, mutta me lääkärit emme oikein lämpene homeopatialle. Jatka silti ihmeessä niin kuin meille tässä kerroit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kysy meiltä terveydestä, ravitsemuksesta, seksistä, lakiasioista, puutarhanhoidosta ja antiikista.
Lähetä oma kysymyksesi asiantuntijalle täältä.

Vaikea jalkojen yöllinen liikehäiriö ei kyllä helpotu millään homeopatialla sen enempää kuin magnesiumillakaan. Onneksi on länsimainen lääketiede ja parkinsonin tautiin tarkoitetut lääkkeet, jotka mietoina annoksina tepsivät myös levottomiin jalkoihin. Ilman elämä olisi helvettiä.

Vierailija

Minulla auttaa Magnecit.  Saa ilman resptiä. Siinä on mukanana B6. Aikani söin sifrolia ynnä halvempaa pramipexolia. Ne on jääneet. Niissä nousi vain määrät. En tiedä homoepatiasta.

Juuli

Sisältö jatkuu mainoksen alla