Olen 75-vuotias terve nainen. Varpaankynsissäni on ilmei­sesti kynsisieni, joka ei ole apteekin lääkkeillä hävinnyt. Onko ongelma lähinnä kos­meettinen vain onko se vaaral­lista, jos kynnet eivät parane? Kenkäni ovat tukipohjallisten takia hivenen hiottavat.
Lenkkarimummo 

Kynsisilsan hoito ei todellakaan ole kiitollista puuhaa. Vaikka kynnestä otetussa näyt­teessä kasvaisi oikea silsasieni ja sen nitistämiseen käytettäi­siin parhaat sienilääkkeet ja jalkahoitajan konstit, on lantin heittoa, paranevatko kynnet sit­tenkään terveiksi.

No, eipä siinä käy kuinkaan, sillä aprikoit aivan oikein: kynsisilsa on monesti vain kosmeettinen vaiva. Mutta kyllä sienikynsiä silti kannattaa hoitaa, jos niin lääkärin kanssa päätetään. Pettymykseen vain on hyvä varautua.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Surullista kyllä mutta ruusu on sitten vielä sellainen riesa että tuppaa uusimaan kun sen on kerran saanut.
Pitäkää hyvää huolta itsestänne ja läheisistänne.

Kyllä tuo on totta,jalkasieni on tosi paha vaiva.
Miehelläni oli juuri aivan pieni haava varpaiden välissä jalkasienen aiheuttama siis,niin siitä kuulemma pääsi jalkaruusun aiheuttama pöpö elimistöön!
Tuo ruusu ei sitten taas ole kovin kiva sairaus vaikka nimi kuulostaakin ihanalta. Tai onhan ruusussakin piikkinsä. Kuitenkin ruusun takia monet joutuvat jopa sairaalahoitoon.
Joten jalkasieni pitää havaita heti ja hoitaa pois,muuten siitä voi kehittyä näköjään pahempaakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla