Olen kärsinyt vuosia lihaskivuista joka puolella kehoa. Epäilen sairastavani fibromyalgiaa, mutta lääkäri ei ole voinut vahvistaa epäilyäni. Celebra-niminen lääke auttaa, mutta kun minulla on myös Marevan-lääkitys, minkä verran voin käyttää Celebraa? Tavalliset kipulääkkeet, esimerkiksi Panacod, eivät juuri auta. Onko olemassa tulehduskipulääkettä, jota voisin käyttää jatkuvasti? Lihaskipuinen

Vajaa prosentti suomalaisista käyttää Marevania sydämen eteisvärinän, keuhkoveritulpan tai laskimotukoksen estohoitona. Verenvuotoriskin takia särkylääkkeet ovat pääsääntöisesti kiellettyjen aineiden listalla.
Celebra voi huonolla tuurilla aiheuttaa Marevanin kanssa vakavan verenvuodon. Tuota riskiä ei reseptiä kirjoittava lääkäri hevin ota.
Kysymyksesi on hyvin ajankohtainen. Marevan on ollut verenohennuksen kivijalka jo yli 50 vuotta, mutta nyt edessä taitaa olla suuri murros. Ensi vuoden alkupuolella apteekkeihin tulee Marevanin korvaajia. Ne ovat kyllä kalliita, mutta suojaavat veritulpilta yhtä tehokkaasti eivätkä vaadi jatkuvaa verikoeseurantaa. Yhteiskäyttö tiettyjen särkylääkkeiden kanssa, mukaan lukien Celebra, on turvallisempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Turvallinen kipulääke ja fibromyalgia!
Olen lueskellut omalääkäripalstaa aina silloin tällöin. Nyt sattumalta osuin silmääni otsikon mukaiset aiheet ja haluaisin kantaa korteni kekoon, koska itse hoidan juuri fibromyalgiaa potevaa henkilöä ja melkein päivittäin erilaisia lihaskiputiloja, arhtrooseja jne.
Hoitoon käytän lääketieteellistä laseria,(GaAs laseria, 904nm/240mW sekä GaAlAs laseria 808nm/650mW) hyvin tuloksin. Esim. kolmen hoitokerran jälkeen fibromyalgiakivut poissa 1-1,5v, jonka jälkeen taas 2-3x hoitokertaa ja taas kivut hallinassa, eikä tarvetta kipulääkkeille.
Polviahtroosin hoitoon suosittelen minimissään kolmea hoitokertaa, 10min/polvi ja pitkittyneissä kroonisissa kiputiloissa muutama kerta lisää. Käsittely poistaa kivut kokonaan tai ainakin osittain pitemmiksi ajoiksi ja helpottaa tilannetta joko välttömästi tai 24t kuluessa. Nämä vain esimerkkeinä. Kaikki ovat yksilöitä ja kokevat hoidot eri tavalla mutta yleisesti ottaen laserilla päästään helposti, kivuttomasti ja nopeasti hyviin hoitotuloksiin.
"Eläkkeellä oleva fysioterapeutti"

Hei! Tietoa kyllä löytyy, tosin täytyy samaan hengenvetoon sanoa, että tinnitus ei ole niitä helpoimpia käsiteltäviä dg koska sen syyt ovat niin moninaiset. Jos tinnitus on niskaperäinen eikä äänivaurio niin tulokset ovat paremmat.
Kopioin tähän listan vaikutusmekanismeista. Kirjasta " The Laser Therapy Handbook" Jan Tunér & Lars Hode löytyy lisää englanninkielellä tietoa. Suomennettua tietoa löytyy yhdistyksen kotisivuilta http://www.flms.nu

DNA-, RNA- ja albumiinisynteesi stimuloituu
Solun aineenvaihdunta lisääntyy
· Läpivirtaus lisääntyy
· Verisuonten uudelleen muodostuminen nopeutuu
· Vaikuttaa immuunivasteeseen
· Ihon kollageenisynteesin stimuloituu
· Epiteelikudokset lisääntyvät haavan paranemisessa
· Ihon kimmoisuus lisääntyy
· Entsyymitoiminta lisääntyy
· Fagosyyttitoiminta lisääntyy
· Hermosolujen aktiivisuus kohoaa
· Vaikuttaa endorfiinien tuotantoon
· Serotoniinien hajoaminen virtsassa lisääntyy
· Prostaglandiinit E ja F lisääntyvät

Yksinkertaisesti sanottuna: lääketieteellinen laser vahvistaa immuunipuolustusjärjestelmää, vähentää tulehdusta, edistää verenkiertoa ja lievittää kipua!
"Eläkkeellä oleva fysioterapeutti"

Sisältö jatkuu mainoksen alla