Minulla on erittäin kiusallinen vaiva, virtsarakon laskeuma. Miten sellainen korjataan? Huolestunut

Niin, virtsarakon laskeuma aiheuttaa tyypillisesti virtsan karkaamista ja virtsarakon ja limakalvojen oireita. Se on tavattoman yleinen vaiva.
Jopa kahdelle viidestä naisesta kehittyy ajan myötä jonkinlainen lantionpohjan elinten laskeumavaiva.

Laskeuma syntyy, kun virtsarakkoa ja emättimen etuseinää kannatteleva ripustus lantionpohjassa löystyy tai irtoaa. Laskeumalle herkistää estrogeenin eli naishormonin tuotannon loppuminen sekä eletty elämä: synnytykset, raskas työ ja elopaino.

Virtsarakon laskeumahan on gynekologinen tyrä. Rakon ja emättimen etuosa pullistuu tyränä synnytyskanavaan ja joskus emättimestä ulos asti. Muuttunut anatomia tekee vaivan kiusalliseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Koska sinäkin koet sen sellaiseksi, voisi olettaa, että sinulle tarjotaan korjausleikkausta. Emättimen kautta tehtävä leikkaus on suosituin. Leikkaustekniikoita on useita, ja leikkauksessa korjataan saman tien kaikki eteen tulevat laskeumavaivat. Leikkaus onnistuu tavallisesti hyvin, ja elämänlaatu korjaantuu dramaattisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ehkä ne lääkärit osaavat paremmin tuohon vastata. Vaimosi kanssa sinun pitäisi voida jutella, sehän on teidän kahden välinen asia.

Jos vaimosi ei halua seksiä, siihen voi olla mota muutakin syytä.

Minusta olis kamalaa jos mieheni kysyisi minun sairauksistani yms. keskustelupalstalta eikä minulta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla