Löytyykö ruusufinniin paikallista hoitoa? Antibiootit eivät tule kysymykseen. Suvituuli 11

Löytyy. Parhaat näytöt ovat metronidatsolia (Rosazol, Rozex) ja atselaiinihappoa (Skinoren) sisältävillä lääkevoiteilla. Niihin tarvitaan resepti.
Ruusufinni on krooninen ihosairaus, jonka syntyä ei tunneta, mutta se ei ole tarttuva eikä perinnöllinen. On hauska seurata ruusufinnistä julkaistavia tutkimuksia, koska ruusufinni-iholta löytyvät Demodex-talipunkit askarruttavat lääkärikuntaa. Ei pidä nyt säikähtää! Meissä asuu kaikennäköisiä hauskoja pieneliöitä, joita paljas silmä ei erota. Mutta edistävätkö talipunkit ruusufinnin puhkeamista vai houkutteleeko talitulehdus niitä paikalle? Viimeistä sanaa ei ole sanottu.
Joka tapauksessa ruusufinnissä kasvojen iho punottaa, ja aurinko, sauna, alkoholi ja mausteet pahentavat oiretta. Iholla on näkyviä verisuonia, ja finnimäisiä näppyjä puhkeaa sinne tänne. Komedoja eli musta- tai valkopäitä ei ole, toisin kuin aknessa. Ruusufinnin kroonisuus tarkoittaa sitä, että se lehahtaa kukkimaan aina silloin tällöin.
Kortisonivoiteet ovat taudille myrkkyä. Pitkä, suun kautta otettava, annokseltaan yksilöllisesti räätälöity tetrasykliini-antibioottikuuri lienee kaikkein suosituin hoito.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lady vm. -56 rosaceaan tepsii SKINOREN GEELI 15% .

Neljän viikon käytön jälkeen , ihoni on siisti .

Ostin tätä Kreikasta apteekista , ilman reseptiä .50 g tuubi , 6,20 €.

Ensin kalliille ihotautilääkärille reseptin hankintaan.Minullekin määrättiin tetrasykliinikuuri ja Roxez 0,75% voide .Ei tulosta .

Suomessa vain reseptillä Skinoren geeli , ei Kela korvattava hinta 18,85 € .

Näin hinnoittelun kirjoa eri EU maissa !

Kiitos EU , Suomi on euroopan viidenneksi kallein maa .

Rosazol auttoi asiaa, mutta ei kokonaan poistanut finniä. - Sitten otin pitkän kuurin tetrasykliinä. Se näytti poistavan finnin kokonaan, mutta se palasi takaisin n. 3 viikon jälkeen kuurin loppumisesta!
Ruusufinnini ei ole nyt niin kauhean pahan näköinen, mutta aurinko, pakkanen ja viinikin saa sen kyllä "kauniisti" loistamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla