Ilahduta yksinäistä vanhusta kukkasilla!

Hyväntekeväisyyskampanja Ole Joulupukkina Seniorille käynnistyy taas marraskuussa pääkaupunkiseudulla, Lahdessa ja Tampereella. Lue, miten voit osallistua. 

Vuosittainen Ole Joulupukkina Seniorille -kampanja järjestetään tänä vuonna jo seitsemättä kertaa. Sen tarkoitus on ilahduttaa yksinäisiä tai syrjäytyneitä ikäihmisiä joulukukkalahjoituksella. 

Kampanjan toteuttaa ikäihmisten hoivapalveluita tarjoava Home Instead Seniorihoiva yhteistyötahoineen. Siihen osallistuvat kotihoidot, vanhuspalvelut, järjestöt ja seurakunnat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Lahdessa ja Tampereella.

Joulukukkakampanjaan voi osallistua useassa eri kukkaliikkeessä. Tänä vuonna kampanjassa ovat mukana myös kaikki pääkaupunkiseudun Stockmann-tavaratalot. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuonna kampanjan myötä lähetettiin yli 6000 joulukukkaa yksinäisille vanhuksille. Home Instead Seniorihoivan viestintäpäällikkö Heidi Tetteh toivoo, että tänäkin vuonna kampanjaan osallistuu mahdollisimman moni. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Joulu on hyvän tekemisen aikaa ja joulukukka on kaunis tapa tuoda jouluiloa tuntemattomalle. Kukkalahja on vastaanottajalleen tärkeä merkki siitä, että hänestä välitetään. 

Kampanja on käynnissä 14.11.–19.12.2016. 

Näin osallistut 

1. Etsi lähin kampanjaan osallistuva kukkaliike täältä

2. Valitse liikkeessä haluamasi kukka. Liikkeissä on kortteja, joihin on kirjoitettu jo valmiiksi vanhuksen etunimi ja ikä. Korttiin kannattaa lisätä oma tervehdys, sillä se kertoo lahjan saajalle, että ajattelet juuri häntä.

3. Maksa valitsemasi kukka ja jätä nimilappu myyjälle. 

4. Kukat toimitetaan vastaanottajille joulunalusviikolla. Lahjoittajat ja vastaanottajat pysyvät tuntemattomina. 

Lisää tietoa löydät kampanjan nettisivuilta

tuija.liunala

minkälainen lupahärdelli  tälläisellä hyväntekokampanjalla on jos järjestäme omassa kotikunnassa vastaavan tempauksen ?  

Sisältö jatkuu mainoksen alla