Kesäteatterissa viihdytään, nauretaan ja itketään. Poimimme parhaat tämän kesän teatteritarjonnasta.

1. Reinikainen

Oululaisten kestosuosikki Jukka Rasila ryömii koko kansan fanittaman Reinikaisen nahkoihin, ja Kumman kaa -komedienne Minna Koskela tekee ensiesiintymisen Möljällä.

2. Puhtaat valkeat lakanat

Nostalgiaa 60-luvulta 80-luvulle on luvassa, kun kirjailija Raija Orasen luoman Raikkaan yrittäjäperheen puhtaat valkeat lakanat liehuvat Keiteleellä kesä-Savon maisemissa.

3. Pertti

Kuopion oma poika on Rauhanlahden lavalla sekä ujo Pertti Pasanen että mahtava viihdemoguli Spede. Musiikkikomedian lauluteksteistä vastaa  Jukka Virtanen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4. Sikaihanaa

Virkkaava sikafarmari ja pankonpäällyspoika haaveilevat naapuriin muuttaneen tytön lemmestä. Kuolikaaksinaurattaja Ilmari Saarelainen on kuivankälppeän isän roolissa Joensuussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Kaunis Veera

Kaunis Veera astuu laivaan ja Harry Bergströmin iki-ihanat sävelet kajahtavat historiallisen Linnoituksen vallien suojissa. Mukana ovat Sinikka Sokka, Jussi Lampi ja Jean S-orkesteri.

6. Kaksi puuta

Tunnetta tihkuva musiikki on romanttisessa komediassa kuin kirsikka hääkakun päällä. Hämeenlinnassa se on lauluntekijä Juha Tapion tuotantoa, joka soi ensi kertaa kesäteatterissa.

7. On kesäyö

Topi Sorsakosken ja Olavi Virran tiet kiertyvät yhteen musikaalissa, josta ei puutu hittiklassikoita. Käsikirjoitus ja ohjaus ovat tv:stä tutun Heikki  Paavilaisen. Sorsakoskea esittää Ilkka Koivula, Virtaa Jani Koskinen. Naispääosissa nähdään Susanna Laine ja Mira Luoti.

8. Sellaista elämä on

Junnu Vainiota pitää kuunnella liki merta, vaikka Syväraumanlahden rannalla. Vainion vaiheista tekivät tekstin Otto Kanerva ja Rauman kesän vakio, Mikko Kivinen.

Kaikki 300 kesäteatteriesitystä löydät täältä: kesateatterit.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla