Pienikin parveke voi muuttua unelmien puutarhaksi, kun antaa mielikuvituksen lentää. Katso neljä hurmaavaa esimerkkiä.

Jokainen kerrostalossa asunut tietää, kuinka hankalaa parvekkeen tai pienen terassin sisustaminen on. Usein tuleekin sorruttua helpoimpaan ratkaisuun: pari klaffituolia, muutama kukka parvekelaatikkoon ja ehkä vielä amppeli roikkumaan.

Entä jos tekisitkin jotain ihan muuta ja sisustaisit pieneen tilaan unelmien puutarhan?

Kevätmessut 2016 -tapahtumassa oli esillä neljä eri tavoin koristettua aluetta, jotka vastasivat kooltaan keskivertoa parveketta. Puutarhaetsivien rakentamat parvekkeet olivat tyyliltään hyvin erilaisia, pelkistetyistä rönsyävän runsaisiin. Poimi alta vinkit omalle terassillesi tai parvekkeellesi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Moderni pelkistäjä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Betoniin ja kiveen luottava sisustus sopii helppohoitoisuutta arvostavalle asujalle. Viherpeukaloa ei tarvita, kun kasveja on vähän, ja nekin helppohoitoisia. Tyyli on jännittävä yhdistelmä japanilaista kivipuutarhaa, skandinaavista modernismia ja meksikolaista muotokieltö

Herkkä haaveilija

Ansa ja Tauno! Raakalankkuja ja sammaleen tuoksua! Suomalaista romantiikkaa huokuva sisustus on samaan aikaan perinteinen ja rohkea. Puupöllipenkit saavat seurakseen kaapelikelapöydän ja  sohva saa värinsä räsymatoista. 

Kukille nikkaroidut laatikot ovat kätevät isommallakin pihalle.

Valikoiva nautiskelija

Kolmionmuotoinen kukkalaatikko on omiaan pienessä tilassa. Isojen laattojen ja koristekivien tummat sävyt vievät ajatukset Itämeren luodoille, Pihalle nostettu petikin on kuin aaltojen paikalle tuoma muisto kaukaisesta haaksirikosta.

Luova seikkailija

Romanttinen sinkku voi löytää rauhan kukkasten keskellä riipputuolissa istuessaan. Takaseinän halkosäilyttimeen saa kiinni kukkaruukkuja, ja sen eteen sopii myös istuintaso, jolloin parvekkeelle sopii useampikin nauttimaan kesäillan rauhasta.

Millainen on sinun ratkaisusi?

Oletko sinä jo rakentanut unelmiesi parvekkeen tai terassin? Osallistu keskusteluun ja jaa kuva omasta onnelastasi.

epäkäytännöllisiä

Huh huh!  Nämä messuparvekkeet on utopiaa.

Kuinka monella kaupunkilaisella on näin tilavia parvekkeita? Monilla on pieni, metri kertaa metri parveke.

Minulla on sisäänvedetty noin 3 metriä pitkä ja vähän yli 0,5 metriä leveä parveke. Vaikka parvekkeeni on lasitettu niin se sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn kadun puolella eli parvekkeelle tulee valtavat määrät katupölyä ja autojen päästöjä, nokea. Koko ajan saa olla siivoamassa parveketta ja pesemässä sen lattiaa. Ettäkö laittaisin sen lattialle räsymattoja ( vaihtoehto: herkkä haaveilija) , joita sitten pesisin kerran viikossa. Älä unta näe!

Jutussa on monelle parvekkeelle laitettu KIVIMURSKAA, yhdessä (luova seikkailija) on jopa halkokehä. Eikö suunnittelijoilla ole minkäänlaista todellisuudentajua? Miten tämän kivimurskan pitää puhtaana?  tai halot sitten?

Suunnittelijat  suunnittelee näyttävän näköisiä parvekkeita mutta niillä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla