ET poimi sateisen suvipäivän piristävimmät asukokonaisuudet. Kolme ihanaa naista kertoo vaatemieltymyksistään. 

1. Miten kuvailisit tyyliäsi? 

2. Mikä on kesän lempivaatteesi? 

3. Millä tavalla pukeuduit 20-vuotiaana? 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Maija-Liisa, 72

1. Pidän mustavalkoisesta, pinkistä ja punaisesta. Pukeudun tyylikkään naisellisesti. Pyrin aina laittautumaan, kun lähden ihmisten ilmoille. Surullisina aikoina pukeutuminen voi olla pieni piristävä tekijä, joka tuottaa parempaa mieltä. 

2. Käytän paljon mustia leggingsejä. Tämä pinkki pallolaukku on toinen suosikkini. Siskoni toi sen minulle nelisen vuotta sitten Amerikasta, mutta olen unohtanut sen parina edeltävänä kesänä kaappiini. Nyt olen ottanut sen taas käyttöön .

3. Nuoruudessani sininen oli lempivärini. Pidän siitä edelleen todella kovasti, mutta nyt turvaudun mieluummin lämpimiin sävyihin. 

 

Sirkka-Liisa, 78

1. Pidän kukkakuosista. Suosikkivärejäni ovat musta ja punainen. Koruina käytän vain äidiltä perimiäni rubiinikorvakoruja. Poikani sanoo minun muistuttavan mustalaista, koska käytän tällaisia vaatteita. Silloin naurahdan ja tokaisen, että sitten muistutan! 

2. Kesän paras vaate on punainen hame.

3. 20-vuotiaana suosikkivaatteeni oli Rooman torilta ostamani ruskea minimokkahame. Se on päälläni melkein kaikissa nuoruuskuvissani. Myöhemmin hankin hameeseen sopivan pikkutakin. 

 

Henna, 65

1. Tykkään pukeutua rennosti. Toisaalta olen tarkka siitä, että vaatteideni värit sointuvat toisiinsa. Myös asusteiden täytyy sopia sävy sävyyn. Hiusten on oltava punaiset. 

2. Oma suosikkini on pitkä musta maksimekko. Tällaiset ylläni olevat löysät ja ilmavat housut ovat myös oiva valinta kesään. 

3. Nuorena tyylissäni oli paljon hippivaikutteita. Minihameet ja neljätoistasenttiset korot kuuluivat vakiovarustukseeni. 

 

Tämä juttu on osa viikoittain verkossamme ilmestyvää kesäsarjaa, jossa poimimme katukuvan parhaimmat pukeutujat ja tyylikkäimmät asusteet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla