Tämän viikon tyylitaiturit löytyivät Visbyn risteilyltä. Vaikka iltaisin helmat hulmuavat ja korkokengät kopisevat, päiväsaikaan ylle valitaan mukavat matkavaatteet. 

1. Miksi olet valinnut yllesi juuri nämä matkavaatteet? 

2. Millaisia ovat suosikkivaatteesi? 

3. Oletko ehtinyt shoppailla laivalla? 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tiina, 50 ja Siiri, 43

1. Laivalla oleskeluun sopivat parhaiten ihan tavalliset, mukavat vaatteet. On kuitenkin tärkeää, että kaikki sopii yhteen asusteita myöten. Yökerhoon puemme hameet ja korkokengät. Kauniisti laitetut hiukset ovat piste i:n päälle. Me virolaiset tykkäämme laittautua tilaisuuksia varten. 

2. Tiina: Lempivaatteeni ovat nämä housut. 

Siiri: Pidän hameista, sillä ne sopivat työhön ja arkeen. Otin laivallekin kaksi eri vaihtoehtoa mukaan. 

3. Olemme! Mukaan on tarttunut uusi laukku, kosmetiikkaa (Tiina) ja huivi (Siiri). 

Leena

1. Oranssi on minun värini. Tämä Marimekon mekko näkyy hyvin ihmispaljoudessa, mikä on hyödyksi ammatissani matkaemäntänä. Vaikka olen reissussa, olen samalla töissä. Ylläni on tavallisesti mekko, sillä asiakaskuntani arvostaa siistiä pukeutumista. On tärkeää valita vaatteet, jotka kertovat asiakkaalle, että häntä arvostetaan.

2. Kesäisin taitan osan työmatkastani toimistolle potkulaudalla. Pitkät housut ovat silloin hyvä valinta. Lempivaatteeni on takki, jonka ostin mikkeliläisen lounasravintolan pienestä vaateputiikista. Kaupan omistaja oli tuonut kolme samanlaista takkia Pariisista saakka. 

Ripsu, 62

1. Laivalla mukavat housut ovat aika ihanat. Illaksi valitsen ylleni hameen tai mekon. Helmallisessa vaatteessa saa olla jotain katseenkääntävää, mutta ei glitteriä. 

2. Kuvailisin tyyliäni termillä "boho-rock". Se on eräänlainen hippityyli, mutta särmikkäällä rokkivivahteella. Suosikkimerkkejäni ovat tanskalainen Nü sekä ruotsalaiset Odd Molly ja Ewa i Walla. Olen myös heikkona Minna Parikan kenkiin. 

3. En vielä, mutta nyt olen suuntaamassa etsimään uutta hajuvettä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla