Työtä tarjolla, mutta vain 70 vuotta täyttäneille! Tiedekeskus Heureka palkkaa 30 elämää nähnyttä henkilöä oppaiksi syksyllä avautuvaan näyttelyyn, jonka aiheena on ikääntyminen.

Elämäniloinen, sosiaalinen ja vähintään 70-vuotias. Jos täytät nämä ehdot, voit olla Tiedekeskus Heurekan uusi työntekijä.

Lokakuussa Vantaan Tikkurilassa aukeaa näyttely, jonka nimi on Dialogi ajassa – vanhenemisen taito. Näyttely on kiertänyt eri puolilla Eurooppaa ja se on saavuttanut suuren suosion.

Yksi menestyksen avaimista on näyttelyn oppaiksi valitut 70 vuotta täyttäneet oppaat, jotka omilla elämäntarinoillaan ja elämänkokemuksellaan rikastuttavat vierailijoiden näyttelykokemusta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt seniorioppaita haetaan myös Suomessa. Seniorioppaat johdattavat pieniä ryhmiä näyttelyn läpi noin tunnin mittaisella kierroksella ja haastavat kävijät pohtimaan omia käsityksiään ikääntymisestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oppaaksi haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Toinen vaihe on kaksipäiväinen valintatilaisuus kesäkuussa. Syyskuussa tiedekeskus järjestää oppaaksi valituille palkallisen kolmen viikon koulutuksen. 

Töitä on luvassa 3,5 kuukautta kestävän näyttelyn ajaksi. Viikossa on 1–3 noin neljän tunnin pituista työvuoroa.

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla