Mikä on mikrosementti ?

Mikrosementti onsementtipohjainen lattioiden ja seinien - 2-3 mm paksu - joissakorkea kulutuskestävyys . Erinomaisen liimaus teho mikrosementti voidaan soveltaa lähes mitä tahansa tasaiselle pinnalle , kuten keramiikkaa .

Syistä käyttää mikrosementti Lattiat

Mikro sementti on moderni lattia, joka voidaan soveltaa mihin tahansa pintaan. Siitä tulee vaihtoehto laattojen lattia ja parkettiliiketoiminnan. Toisin kuin lehtipuu tulvat, mikro sementti on 100% vedenkestävä ja pestävä. Koska sen suosio monet yritykset myyvät mikro sementti lattia, joka käsittelee laadukkaita tuotteita. Nämä yritykset joutuvat omia valmistusjärjestelmiin ja laboratoriolle tarjota laadukkaita palveluja ja tuote. Decora mikro sementti on hyvä talosi tai toimistossa, joka voi tarjota hämmästyttävä katsoa kotiisi. Jos olet päättänyt soveltamista mikro sementti lattia valitse paras ja luotettava yritys, joka voi tarjota täyden lattia asennus palveluita sinulle. Ne tukevat teitä jokaisessa vaiheessa ostoista asennustyöt. Ne tarjoavat joukko ammattilaisia, jotka voivat antaa sinulle parempia palveluja ja asentaa lattia omassa talossa. Johtuen naarmuuntumaton ominaisuus tämän mikro sementti lattia on hyvä kaikenlaisille pinnoille. Kysyntä mikro sementin kasvaa, koska se on helppo asentaa ja tarvitaan vähemmän huoltoa ja kestää useita vuosia. Nämä ovat syitä, jotka ihmiset haluavat mikro- sementin lattia ja sovelletaan koko talon.

Mikä on mikrosementti päällyste ?

Kaadetaan ja laastia levitetään erittäin koristeellinen saumaton betonipinnoitteesta hyödyntävälaaja valikoima värejä . jäljittelevän kiillotettu betoni tyypillisesti syvyydessä 3-4mm Käyttämälläsekoitus korkean suorituskyvyn hydraulinen mikro laastit , hienoa marmoria hiekka ja tekohartsit saavuttaahyvä tasapaino kovuuden ja joustavuuden . Tämä järjestelmä tuottaatäydellisen konkreettinen pinnoitus järjestelmään ilman tarvetta hajottaa olemassa olevia aluslattiat .

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Lattiapäällysteet kanssa mikrosementti . Toimivan, elämää kestävän ja niin silmää kuin paljaita varpaitakin miellyttävän lattian valintaan kannattaa uhrata tovi.

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla