
Kuva Piia Arnoud
Rosmariinilla maustettu hyytelö tekeytyy helposti pääsiäispöydän herkulliseksi jälkiruuaksi.
4 annosta
4 dl kuohukermaa
¾ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria tai
1 vaniljatanko
pari rosmariinin oksaa
¾ dl sitruunamehua
1 tl sitruunan kuorta
- Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Sekoita joukkoon vaniljasokeri tai halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet veitsellä kerman sekaan. Lisää kattilaan myös vaniljatangon ranka sekä kokonaiset rosmariinin oksat.
- Hauduta seosta 10 minuuttia miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen. Poista rosmariinin oksat.
- Raasta sitruunasta kuori ja purista mehu. Lisää joukkoon kuoriraaste ja sitruunamehu. Jaa jälkiruoka neljään annosmaljaan tai lasiin. Hyydytä jääkaapissa vähintään 2 tuntia.
Katso yli 20 pääsiäisen reseptiä tästä.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa