
800 g poron kaulakiekkoja
öljyä tai voita paistamiseen
2 sipulia
400 g hapankaalia
2–4 valkosipulinkynttä
1 rkl hunajaa
1 kanelitanko
1 tl kuminaa
1 ½ tl suolaa
2 dl vettä
1 prk (125 g) smetanaa
- Ruskista kaulakiekot rasvassa padassa. Lisää hienonnetut sipulit.
- Lusikoi hapankaali, murskattu valkosipuli, hunaja, mausteet ja vesi lihaa höystämään.
- Hauduta kannen alla 1 ½ tuntia. Lisää vettä tarvittaessa.
- Kokeile lihan kypsyyttä.
- Viimeistele sekoittamalla smetana hapankaaliin.
- Maista ja lisää suolaa tarvittaessa.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden tai täysjyväriisin kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa