
Muhennetuista perunoista ja karitsankyljyksistä tulee maistuva ateria 1–2 henkilölle, suosittelee televisiokokki ja ruokatoimittaja Christina Aaltio.
- 4 kiinteää perunaa
- 1 pieni sipuli
- ½ rkl öljyä
- 2 dl ruokakermaa
- ½ tl mustapippuria myllystä
- ½ tl suolaa
- 1 ½ rkl silputtua tuoretta minttua
Kuori ja kuutioi perunat ja sipuli.
Kuumenna öljy pannussa ja lisää sipulit ja perunat paistumaan 5 minuutiksi.
Lisää joukkoon kerma, pippuri ja suola. Hauduta perunoita noin 15 minuuttia.
Lisää lopuksi silputtu minttu.
Karitsankyljykset
- 4-6 kpl karitsankyljyksiä
- nokare voita
- ½ tl mustapippuria myllystä
- ½ tl suolaa
- ½ dl pistaasipähkinöitä
Sulata voinokare paistinpannulla.
Ruskista karitsankyljyksiä noin 4 minuuttia per puoli.
Rouhi pintaan mustapippuria, suolaa ja pistaasipähkinöitä.