
Pikkelsi sopii vihersalaatin sekaan tai syötäväksi sellaisenaan esimerkiksi paahtopaistin kanssa.
nippu retiisejä
1 punasipuli
2 porkkanaa
1 kukkakaali, 400g
(vettä)
Mausteliemi
3 dl vettä
1 ½ dl väkiviinaetikkaa
1 ½ dl ruokosokeria
2 tl merisuolaa
15 kpl kokonaisia valkopippureita
- Huuhtele retiisit, poista niistä kannat ja pilko ne. Kuori ja lohko sipuli. Leikkaa kuoritut porkkanat tikuiksi. Irrota kukkakaali pieniksi kukinnoiksi.
- Kiehauta vesi kattilassa. Lisää porkkanat ja kukkakaalinuput kiehumaan viideksi
minuutiksi. Siivilöi kasvikset. - Annostele kaikki kasvikset puhtaaseen lasipurkkiin.
- Keitä mausteliemi ja kaada kiehuvan kuumana kasvisten päälle. Anna pikkelsin
marinoitua viileässä vähintään kolme päivää ennen tarjoilua.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa