Helsinkiläinen Milli Lahtinen, 70, on kokenut rintasyövän ja toisen rinnan poiston, mutta nyt hän elää hyvää vaihetta. – On hienoa nähdä, miten hyvä äiti tyttärestäni on tullut, Milli iloitsee.

”Isä oli kotiutunut sodasta vähän ennen kun synnyin joulukuussa 1945. Olin isän prinsessa. Itsetuntoni kehittyi ihan hyväksi, mutta kyllä sitä on matkan varrella koeteltu. Kun olin 40-vuotias, mieheni ja lapseni isä löysi nuoremman, ja se oli suuri kolaus.

Muutama vuosi sitten sairastuin rintasyöpään, ja leikkauksessa toinen rintani poistettiin. Se ei kuitenkaan ollut niin paha asia kuin tukan lähteminen sytostaattien seurauksena. Hiukset ovat olleet minulle aina tärkeä asia. Syövän sairastamisesta sain loppujen lopuksi voimaa: en siitäkään lannistunut.

Nyt elän ihanaa vaihetta. On hienoa nähdä, miten hyvä äiti tyttärestäni on tullut. Hän vaikka seisoisi päällään kolmen tyttärensä vuoksi, jos pitäisi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Toimin myös vapaaehtoisena päiväkotimummona. Näen monissa perheissä täydellisyyden tavoittelua. Niin pienet tytöt kuin pojatkin tarvitsevat kuitenkin vain rakkautta ja hyväksyntää.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Milli osallistui Ihana nainen -kuvauselämykseen tyttärensä kanssa ja oli mukana ET:n ja Ihana nainen -kuvausryhmän näyttelyssä Sanomatalossa toukokuussa. Katso tästä upeat kuvat ennen ja jälkeen kuvauksen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla