Kiinnostaisiko sokkotreffit museossa? Nyt se on mahdollista, peräti Suomen Kansallismuseossa. Lue, mitä lisää Suomen virallinen deittikuningatar kertoo asiasta.

Anna Uusiheimalalla on mahtava ammattinimike: deittikuningatar. Hän pyörittää Deittisirkus-firmaa, joka järjestää ympäri Suomea esimerkiksi speed dating -tapahtumia pääasiassa ravintoloissa. Uutuusjuttu on sinkkuilta Kansallismuseossa!

Anna vakuuttaa, että speed dating on hauskaa ja helppoa. Naiset istuvat tapahtuman ajan samoissa pöydissä ja miehet vaihtavat pöytää noin viiden minuutin välein uusien treffien osalta. Aika voi vaihdella osallistumismäärän ja tapahtuman luonteen mukaan.

Kellon kilahtaessa pikatreffit päättyvät ja kukin merkkaa omaan muistipaperilomakkeeseensa deitin tunnistetiedot ja päättävät myöhemmin haluavatko tutustua jatkossa treffikumppaniinsa paremmin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tapahtuman päätteeksi jokainen palauttaa kiinnostuskuponkinsa, ja on mahdollisuus tavata oman kierroksen treffikumppanit ja jatkaa keskustelua tapahtuman jälkeen. Tapahtumaan osallistutaan deittinimellä, joka voi olla etunimi tai täysin keksitty. Tämä tekee deittailusta hauskaa ja turvallista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 Mutta voiko vanhempikin ihminen osallistua näihin?

– Esimerkiksi Helsingissä otan speed dating -tapahtumiin ennakkoilmoittautumisen 60 ihmiseltä. Siinä kysytään myös ikä. Tässä taannoin soitin ilmoittautuneelle 54-vuotiaalle naiselle, että vanhin miehistä on 48-vuotias. Lupasin palauttaa 30 euron deittimaksun, jos hän haluaa. Mutta hänen mielestään oli vain 'mukava tavata nuorempiakin miehiä', Anna Uusiheimala kertoo.

Uusiheimala suunnittelee syksyksi erityistä senioritapahtumaa speed dating -hengessä. Siitä ei voi vielä puhua tarkemmin, mutta se on tulossa.

– Speed dating -tapahtumissa on aina hauskaa, vaikka sitä rakasta ei edes löytyisi. Tunnelma on rento ja mukava.

Löydä oma rakas sokkotreffeillä museossa!

Oletko kiinnostunut kulttuurista, taiteesta ja historiasta? Etsitkö kaveria tai kumppania, jolla on samanlaisia kiinnostuksen kohteita? Tai haluatko tutustua kulttuurihenkisiin ihmisiin, vaikka itseäsi yleensä kiinnostaisikin enemmän lätkä ja futis?

Kansallismuseo laajentaa alaa: historiaan tutustumisen lisäksi siellä voi tutustua ihmisiinkin. Nyt on hyvä hetki lähteä sinne sokkotreffeille.

Kansallismuseossa Helsingissä järjestetään sinkku-ilta ystävänpäivänä.

Ohjelmassa on sokkotreffit lennosta rusettiluistelun tapaan. Pari löytää toisensa ja voi halutessaan jatkaa juttua miekkavitriinin äärellä tai rokokoo-salissa. Sokkotreffit lennosta järjestää Deittisirkus.

Sinkku-ilta Kansallismuseossa ystävänpäivänä la 14.2.2015 klo 18-21. Rakkausaiheisia opastuskierroksia klo 18.30 ja 19.30. Baari avoinna koko illan klo 18–21. Sisäänpääsymaksu tapahtumaan 7 / 9 euroa.  Tapahtuma on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla