Isänpäivän kunniaksi julkaisemme hauskimpia lukijoiden juttuja, joita on kuultu lastenlasten suusta.

 • Olin lähdössä TiTi-nallen konsettiin lapsenlapsieni kanssa. Kun he tulivat meille, niin minulla oli rikkinäiset sukkahousut jalassa ja Aada, 4 vuotta, huomasi että mummin sukkahousuista pilkottaa yksi varvas. Vaihdoin sukkahousut ja niin lähdettiin. Yksi lauluista koski rikkinäisiä sukkia ja TiTi-nalle-täti kuulutti, että onko jollakin rikkinäiset sukat. Siihen Aada huusi niin, että sali raikui: ”Meidän mummilla on!”  Jouduin punaisena selittelemään, ettei enää, vaan ne on vaihdettu ehjiin.
  Hämmentynyt
 • Noin 5-vuotias tyttärentytär oli kuullut, kun vanhemmat olivat puhuneet, että ”mikä tää on ja miten tehdään se ja se”. Sen jälkeen hän oli sanonut, että kysytään mummilta, ”hän tietää kaikki”.
  Kyllä vanha tietää
 • 5-vuotias lapsenlapseni, poikani tytär, oli yökylässä eikä uni millään tullut silmään. Oli luettu iltasadut ja juteltu kuulumisia pitkästä aikaa, mutta lapsi vain ei saanut unta. Äitinsä ja pikkusisko jo nukkuivat, joten kuiskaten kysäisin, mikä nyt voisi auttaa tyttöstä nukahtamaan. Silloin tuo energiapakkaus pomppasi seisomaan sängyssä ja kädet pystyssä huudahti: "Kunnon bileet!"
  Ei tullut bileitä
 • 3-vuotias Arttu oli kertonut kotonaan: ”Kun mummi tulee meille, niin hän istuu sohvalla, kaivaa nenää ja pyyhkii sen sohvan selkänojan taakse tapettiin.” Ei ihan pidä paikkaansa tämä juttu.
  Sormi pois nenästä
 • Lapsenlapseni isä teki pari päivää ylitöitä. Seuraavana päivänä isä tuli normaaliin aikaan kotiin ja lapsi kysyi: "Olitko tänään alitöissä, isi?"
  Ei aina ylitöitä
 • Juttelimme lapsenlapseni Johanneksen, 7 vuotta, kanssa eri ammateista, jolloin hän tuumasi, että pappina oleminen on tylsää. Hänen täytyy kaivaa ihmisiä maahan tai paistaa niitä uunissa.
  Mummu
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla