Helsinkiläinen Tuula Majapuro, 63, ei ole koskaan viihtynyt kameran edessä, mutta Ihana nainen -elämyksessä hän hehkui.

”En ole koskaan viihtynyt kameran edessä, mutta tämä kuvaus rennon ilmapiirinsä vuoksi oli upea kokemus. Niin paljon hyviä kuvia! Toivoisin jokaisen naisen saavan kokevan saman.

Sinänsä itsetuntoni on ihan hyvä, vaikka olen aika ajoin ollut tyytymätön ulkonäkööni. Milloin olisin halunnut olla pidempi, milloin taas laihempi. Ikä on onneksi tuonut armeliaisuutta.

Vuosien kulumiseen liittyy myös luopumista. Sairastuin reumaan muutama vuosi sitten, ja se on rajoittanut toimintakykyäni. Toisaalta se on myös vapauttanut; ei ole enää suorituspaineita. Olen opetellut elämään tässä hetkessä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nautin vilkkaiden lastenlasten kanssa touhuamisesta, purjehtimisesta ja puutarhanhoidosta, joita voin tehdä omien voimieni mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Iloitsen naisellisuudestani, kauniista vaatteista ja meikkaamisesta.

Me naiset voimme toteuttaa itseämme monissa rooleissa. Remonttia tekevää tai moottoripyöräilevää naista ei kummeksuta, mutta miten mies voi toteuttaa feminiinistä puolta itsessään?"

Tuula osallistui Ihana nainen -kuvauselämykseen ja oli mukana ET:n ja Ihana nainen -kuvaustyöryhmän kokoamassa valokuvanäyttelyssä Sanomatalossa toukokuussa. Katso tästä upeat kuvat ennen ja jälkeen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla