Nuoret suomalaisnaiset etsivät seuraa erityisesti ulkomaalaisista miehistä. Myös ikääntyvillä suomalaismiehillä riittäisi vientiä, kertoo Helsingin Sanomat.

Ulkomaalaisilla miehillä on vientiä etenkin pääkaupunkiseudulla ja suurissa yliopistokaupungeissa, uutisoi Helsingin Sanomat. Lehden haastatteleman Väestöliiton erikoistutkijan Minna Säävälän mukaan on paljon nuoria naisia, joilla on hankaluuksia löytää suomalaisista miehistä sopivia kumppaniehdokkaita.

- Nuorissa sukupolvissa alkaa olla se ongelma, että naiset alkavat olla koulutetumpia kuin miehet ja vastaavasti koulutettujen miehien löytyminen on vaikeaa. Ulkomaalaisista heitä löytyy

Viime viikolla lehti uutisoi myös, että suomalaisilla ikämiehillä olisi nyt seuraa - jos miehet vain sattuisivat olemaan vapaana. Lehden mukaan noin 70-vuotiaista naisista puolet olisi vailla kumppania.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Oletko jo tutustunut ET:n ystävähakuun?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sääliksi käy jos suomalaisen naisen täytyy metsästää ulkolaista miestä. Eikö nämä esimerkit jo riitä miten siinä käy?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tottakai kaikilla vanhemmilla miehillä riittää vientiä ja vielä nuorten naisten toimesta, arvatkaas miksi(ellette tiedä) no se on se raha. Ei tarvitse itse maksella mitään, mies kustantaa kaikki ja vielä palvoo naista, kun on niin onnellinen, että hän kelpaa. Saisivathan vanhat naisetkin nuoria ulkomaalaisia ja ehkä kotimaisiakin miehiä, jos vaan rahaa riittää niille kaikki kustantaa. Näin on tosi.

Luepas uudestaan. Taitaa olla ongelmaa luetun ymmärtämisessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla