Mistä erottaa onnellisen ja onnettoman parisuhteen? Panu Rajala tietää.

Miehen näkemys onnellisesta parisuhteesta voi olla hieman erilainen kuin naisen.

Kirjailija-tutkija Panu Rajala kertoi ET-lehden syyskuisessa haastattelussa, että vaihtelunhalu ja virkistys ovat hänen mielestään suhteen tärkeitä nojapuita:

”Onnellinen parisuhde nojaa molemminpuoliseen hyväksyntään, luottamukseen ja huumorintajuun.
Sen nojapuita ovat myös viisas suvaitsevaisuus sekä halu vaihteluun ja virkistykseen arjen ja erotiikan rutiineissa."

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Hyväksyntä, luottamus ja huumorintaju

Alistaminen ei tuo onnea

Kaikki parisuhteet eivät ole onnellisia. Esimerkiksi Panu Rajala ja laulaja Katri Helena erosivat seitsemän vuotta kestäneestä avioliitostaan vuonna 2004.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mikä tekee parisuhteesta onnettoman?

"Onnettoman parisuhteesta tekee ahdasmielisyys, toisen pakottaminen omiin muotteihin, valvonta, alistaminen ja murhaava mustasukkaisuus," Panu Rajala sanoo.

Panu Rajalan kotisivu, jolla hän käsittelee viime viikonloppuna saamaansa "porttikieltoa joulukonserttiin."

Lue myös, mitä Katri Helenan kumppani Tommi Liimatainen vastaili ET-lehden lukijoiden kysymyksiin keväällä 2015.

 

 

Kalle

Mielestäni oli oikein, että Liimatainen esti Rajalan pääsyn kirkkoon sillä luulen, että Rajala pyrki sinne vain aiheuttaakseen jonkinlaista hämminkiä, tuskin hän oikeasti arvostaa Katri-Helenan musiikki-esityksiä, päätellen siitä kuinka pisteliäitä mielipiteitä hän esittää ex-vaimostaan. Rajala pitää itseään sivistyneenä, mutta oikea sydämen sivistys puuttuu, toisin kuin Katri-Helenalta.

Ettei vaan mustasukkaisuus vaivaisi  itseään Rajalaa, onhan K-H menestyvä, kansan suosion saavuttanut, yhäkin kaunis nainen ja vierellään nuorempi mies.

Vierailija

Eiköhän ole kuitenkin suurempi joukko heitä, jotka eivät hyväksy, että Katri-Helenaa loukataan mitenkään kuin niitä, jotka eivät hyväksy, että tämä häntä ilmeisesti loukannut henkilö mahdollisesti loukkaisi häntä enempää. On hienoa, että pidetään läheisistä huolta.

Itse uskon, että Tommi pelasti toiminnallaan monen konserttivieraan illan ja sen tunnelman. Mielestäni Rajala olisi voinut jättää konsertin herrasmiesmäisesti väliin tai ainakin sivistyneesti etukäteen kysyä Tommilta, onko hänen sopivaa tulla tähän konserttiin.

Taustallahan on kai kuitenkin ilmeisen kipeitä asioita K-H:n ja Rajalan avioliiton, avioeron, kirjan kirjoittamisen ja kai joidenkin julkisuudessa lausuttujen kommenttien osalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla