Mitä jos omat vanhemmat ajattelevat kaikesta negatiivisesti, valittavat elämästä eivätkä ole lainkaan kiinnostuneet lastensa kuulumisista? Etlehti.fi:n keskustelija kaipaa vertaistukea ja apua omien vanhempien ymmärtämiseen.

"Vanhempani eivät ole ikäloppuja (70+), muistisairauksia ei ole, mutta he ovat ilkeitä ja negatiivisia ihmisiä. Vuosikausiin puheenaiheet ovat pyörineet ainoastaan heihin kohdistuneissa vääryyksissä ja kuka tahansa ohikulkijakin kelpaa haukuttavaksi. Sukulaiset ovat kateellisia, yrittävät höynäyttää ja jos joku käy kylässä, niin silläkin on joku taka-ajatus.

Mikään ei ole ikinä hyvin. He muistelevat kilpaa vuosikymmenten takaisia asioita ja jauhavat niistä jatkuvasti.

Hyväntuuliset ihmiset ovat heidän mielestään teennäisiä ja tyhmiä. Ihmiset juoksevat heidän mielestään rahan perässä, mutta kenenkään muun en ole koskaan kuullut huolehtivan toisten rahoista niin paljon kuin he itse.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lastensa perheiden kuulumisia he eivät kysele koskaan. Lapsenlapset eivät kohta halua mummilassa edes käydä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Haluaisin nähdä sen ihmisen, joka jaksaa kuunnella hajoamatta vanhempiani."

On helppo sanoa, että jokaisen pitäisi huolehtia omista vanhemmistaan. Mutta haluaisin nähdä sen ihmisen, joka jaksaa kuunnella hajoamatta näitä minunkin vanhempiani, varsinaisia myrkynkeittäjiä.

Olen aivan loppu, kerta kaikkiaan niin loppu."

Tämä lukijan kirjoitus, jonka voit lukea kokonaisuudessaan etlehti.fi:n keskustelupalstalta, on herättänyt paljon keskustelua. Puolesta ja vastaan.

Käy lukemassa ja kommentoi keskustelua täällä.

Kysely

Nautitko vierailuista vanhempiesi luona?

En
En
53.1%
Kyllä
Kyllä
46.8%
Ääniä yhteensä: 64
Sisältö jatkuu mainoksen alla