Mainos

Silmälaseilla saa helposti muutettua tyyliä aina tilanteen mukaan. Kehyksetkin ovat nykyään varsin edullisia, niitä voi siis omistaa useampia.

Miten silmälasit vaikuttavat tyyliin? Specsaversin järjestämän Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun finalistit kertovat!

Tuula Karhu, 61, Joensuu

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

En tyydy peruslaseihin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Sain lasit ikänäön myötä. Silmälasit vaikuttavat tyyliini tosi paljon, ne tuovat oman säväyksen asuun. Minulla on tällä hetkellä viidet eri kehykset, niitä on ihana vaihdella. En tyydy peruslaseihin. On kiva, että lasit ovat nykyään edullisia, niitä on paremmin varaa vaihdella. Arjessa ja juhlassa voi käyttää eri laseja. Onneksi kahdet lasit yksien hinnalla –tarjouksia on usein.”

 

Paula Lahtinen, 50, Espoo

Kun kyllästyn, vaihdan uusiin!

”Olen käyttänyt silmälaseja 11-vuotiaasta, eli minulla on ollut niitä lukuisia. Olen aina tykännyt laseista. Nuorempana en kuitenkaan vaihtanut niitä niin usein. Tyylini on vaihdellut vuosien aikana. Välillä olen valinnut klassisempia kehyksiä ja iän myötä erilaisia, en kuitenkaan koskaan ihan tavallisia. Käytän samoja laseja maksimissaan kaksi vuotta. Kun kyllästyn, vaihdan uusiin!”

 

Eeva Aminoff, 54, Helsinki

Silmälaseissa pitää olla asennetta!

”Silmälaseissa pitää olla asennetta! Niiden pitää myös sopia tyyliin ja fiilikseen. Minulla on nyt käytössä kolmet lasit. Olen säästänyt myös pyöreät John Lennon -tyyliset kehykset 80-luvulta. Ne ovat taas muotia. En usko, jos joku sanoo, että hänelle eivät sovi lasit. Valikoimaa on niin paljon, että jokaiselle löytyy varmasti sopivat. Iäkkäämmätkin voivat rohkeasti ostaa uudenlaisia kehyksiä.”

Sähäkin silmälasimalli -kilpailu

Specsavers järjesti tänäkin vuonna kilpailun, jossa valittiin Suomen sähäkin silmälasimalli. Kilpailu toteutettiin yhteystyössä ET-lehden kanssa. Kilpailun kummina toimi Pirjo Nuotio. Kolme finalistia pääsi stailattuina Gloria Fashion Show -tapahtumaan, Specsaversin mainoskuvauksiin sekä saivat Specsaversin lahjakortit. Tuomariston valitsema voittaja pääsee hemmottelumatkalle M/S Viking Gracella.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla