Kaupallinen yhteistyö

Silmälaseilla saa helposti muutettua tyyliä aina tilanteen mukaan. Kehyksetkin ovat nykyään varsin edullisia, niitä voi siis omistaa useampia.

Miten silmälasit vaikuttavat tyyliin? Specsaversin järjestämän Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun finalistit kertovat!

Tuula Karhu, 61, Joensuu

En tyydy peruslaseihin!

”Sain lasit ikänäön myötä. Silmälasit vaikuttavat tyyliini tosi paljon, ne tuovat oman säväyksen asuun. Minulla on tällä hetkellä viidet eri kehykset, niitä on ihana vaihdella. En tyydy peruslaseihin. On kiva, että lasit ovat nykyään edullisia, niitä on paremmin varaa vaihdella. Arjessa ja juhlassa voi käyttää eri laseja. Onneksi kahdet lasit yksien hinnalla –tarjouksia on usein.”

 

Paula Lahtinen, 50, Espoo

Kun kyllästyn, vaihdan uusiin!

”Olen käyttänyt silmälaseja 11-vuotiaasta, eli minulla on ollut niitä lukuisia. Olen aina tykännyt laseista. Nuorempana en kuitenkaan vaihtanut niitä niin usein. Tyylini on vaihdellut vuosien aikana. Välillä olen valinnut klassisempia kehyksiä ja iän myötä erilaisia, en kuitenkaan koskaan ihan tavallisia. Käytän samoja laseja maksimissaan kaksi vuotta. Kun kyllästyn, vaihdan uusiin!”

 

Eeva Aminoff, 54, Helsinki

Silmälaseissa pitää olla asennetta!

”Silmälaseissa pitää olla asennetta! Niiden pitää myös sopia tyyliin ja fiilikseen. Minulla on nyt käytössä kolmet lasit. Olen säästänyt myös pyöreät John Lennon -tyyliset kehykset 80-luvulta. Ne ovat taas muotia. En usko, jos joku sanoo, että hänelle eivät sovi lasit. Valikoimaa on niin paljon, että jokaiselle löytyy varmasti sopivat. Iäkkäämmätkin voivat rohkeasti ostaa uudenlaisia kehyksiä.”

Sähäkin silmälasimalli -kilpailu

Specsavers järjesti tänäkin vuonna kilpailun, jossa valittiin Suomen sähäkin silmälasimalli. Kilpailu toteutettiin yhteystyössä ET-lehden kanssa. Kilpailun kummina toimi Pirjo Nuotio. Kolme finalistia pääsi stailattuina Gloria Fashion Show -tapahtumaan, Specsaversin mainoskuvauksiin sekä saivat Specsaversin lahjakortit. Tuomariston valitsema voittaja pääsee hemmottelumatkalle M/S Viking Gracella.

 

Kaupallinen yhteistyö

Nämä ehdot koskevat Specsaversin järjestämää Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun äänestystä, jonka Specsavers Oy järjestää. Voidakseen osallistua arvontaan osallistujan tulee asua Suomessa, olla täyttänyt 18 vuotta ja hyväksyä seuraavat yleiset ehdot:

Arvonta on käynnissä 1.8.-15.8.2017

Arvontaan voi osallistua äänestämällä omaa suosikkiaan ja jättämällä yhteystietonsa lomakkeeseen.

Äänestäneiden kesken arvotaan 10 kpl Specsaversin lahjakortteja (arvo 29 e/kpl), 5 kpl Viking Linen risteilylahjakortteja (arvo valitusta risteilystä riipuen jopa 200 euroa, lahjakortti on voimassa 1.12.2017 saakka) sekä ET-lehden vuosikerta (arvo 154 e), ET Matkaoppaan vuosikerta (arvo 49 e ) sekä ET Terveys -lehden vuosikerta (arvo 43 e)

 

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan palkintojen arpajaisverot. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Luovutettuja henkilötietoja ei tulla käyttämään suoramarkkinointitarkoituksiin.

Arvonnan järjestäjän enimmäisvastuu osanottajia kohtaan ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Specsavers ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka syntyvät virheellisistä kampanjan järjestäjälle toimitetuista yhteystiedoista.

Arvonnan järjestäjä varaa oikeuden poistaa loukkaavat kommentit.

Specsavers Oy:n tai Sanoma Media Finlandin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

Järjestäjä
Specsavers Finland Oy, Neilikkatie 17, 01300 Vantaa, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun, jäljempänä ”Kilpailu”.

Sääntöjen soveltaminen
Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän osoitteessa http://www.etlehti.fi/specsavers järjestämään Kilpailuun.

Osallistumisen ehdot
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 50 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Osallistumalla Kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Osallistumalla Kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa Kilpailuaineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestä-jästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa Kilpailuaineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen Kilpailuaineiston lähettämiseen kaikilta Kilpailuaineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Kilpailuun.

Osallistuminen ja kilpailuaika
Kilpailuun voi osallistua 10.5.-22.6.2017 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä sivulla http://www.etlehti.fi/specsavers olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Kilpailuun voi osallistua vain kyseisen lomakkeen kautta. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta
Kilpailussa valitaan 20 semifinalistia, joiden joukosta valitaan kolme (3) palkittavaa finalistia. Kilpailun tuomaristo valitsee kaksi (2) finalistia ja ET:n lukijat äänestävät kolmannen finalistin.

Kilpailussa palkitaan kolme finalistia. He pääsevät Specsaversin mainoskuvauksiin ja sen jälkeen stailattuina Gloria Fashion Show:n VIP-iltaan 1.9.2017. Finalisteille kustannetaan meikkaus ja kampaus sekä matkakustannukset VIP-iltaan.

Lisäksi jokainen finalisti saa Specsaversin silmälasilahjakortin arvoltaan à 179 euroa.

Tuomariston valitsema kilpailun voittaja saa myös hemmotteluristeilyn M/S Viking Gracelle. Risteily sisältää kahden hengen yöpymisen Premium-hytissä lauantai-torstai lähdöillä sisältäen erikoisaamiaisen kahdelle sekä illalliskupongit, hyttiin tarjoillun samppanjan sekä SPA-pääsyliput kahdelle hengelle. Risteilylahjakortti on voimassa 15.8-21.12.2017. Risteilypaketin arvo à 340 euroa.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Finalistit valitaan 17.8.2017. Finalisteille ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat uutisankkurina tunnettu Pirjo Nuotio, ET-lehden päätoimittaja Riitta Korhonen sekä Specsaversin viestintäjohtaja Irene Hernberg.

Voittajasta tuotettava sisältö
Osallistumalla kilpailuun ja voiton osuessa kohdalle osanottaja myöntää oikeuden käyttää voittajan etunimeä ja kuvattuja kuvia järjestäjän omissa, ET-lehden ja Sanoman muissa kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Järjestäjä ilmoittaa viipymättä kilpailun päättymisen jälkeen voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, valitaan tilalle uusi voittaja.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu Kilpailuun osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään sekä palkinnon luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Vero
Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti. Palkinnon lunastamisesta mahdollisesti aiheutuvasta tuloveroseuraamuksesta vastaa palkinnon voittaja itse.
Mahdollisesta rahapalkinnosta Järjestäjä suorittaa ennakonpidätyksen kilpailun voittajan toimittaman verokortin tai muutoin säädetyn suuruisena.

Hyväntekeväisyys
Specsavers luovuttaa jokaisesta osallistujasta euron Lastenklinikoiden kummeille ja jokaisesta äänestäjästä 50 senttiä.