Kaupallinen yhteistyö

Silmälaseilla saa helposti muutettua tyyliä aina tilanteen mukaan. Kehyksetkin ovat nykyään varsin edullisia, niitä voi siis omistaa useampia.

Miten silmälasit vaikuttavat tyyliin? Specsaversin järjestämän Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun finalistit kertovat!

Tuula Karhu, 61, Joensuu

En tyydy peruslaseihin!

”Sain lasit ikänäön myötä. Silmälasit vaikuttavat tyyliini tosi paljon, ne tuovat oman säväyksen asuun. Minulla on tällä hetkellä viidet eri kehykset, niitä on ihana vaihdella. En tyydy peruslaseihin. On kiva, että lasit ovat nykyään edullisia, niitä on paremmin varaa vaihdella. Arjessa ja juhlassa voi käyttää eri laseja. Onneksi kahdet lasit yksien hinnalla –tarjouksia on usein.”

 

Paula Lahtinen, 50, Espoo

Kun kyllästyn, vaihdan uusiin!

”Olen käyttänyt silmälaseja 11-vuotiaasta, eli minulla on ollut niitä lukuisia. Olen aina tykännyt laseista. Nuorempana en kuitenkaan vaihtanut niitä niin usein. Tyylini on vaihdellut vuosien aikana. Välillä olen valinnut klassisempia kehyksiä ja iän myötä erilaisia, en kuitenkaan koskaan ihan tavallisia. Käytän samoja laseja maksimissaan kaksi vuotta. Kun kyllästyn, vaihdan uusiin!”

 

Eeva Aminoff, 54, Helsinki

Silmälaseissa pitää olla asennetta!

”Silmälaseissa pitää olla asennetta! Niiden pitää myös sopia tyyliin ja fiilikseen. Minulla on nyt käytössä kolmet lasit. Olen säästänyt myös pyöreät John Lennon -tyyliset kehykset 80-luvulta. Ne ovat taas muotia. En usko, jos joku sanoo, että hänelle eivät sovi lasit. Valikoimaa on niin paljon, että jokaiselle löytyy varmasti sopivat. Iäkkäämmätkin voivat rohkeasti ostaa uudenlaisia kehyksiä.”

Sähäkin silmälasimalli -kilpailu

Specsavers järjesti tänäkin vuonna kilpailun, jossa valittiin Suomen sähäkin silmälasimalli. Kilpailu toteutettiin yhteystyössä ET-lehden kanssa. Kilpailun kummina toimi Pirjo Nuotio. Kolme finalistia pääsi stailattuina Gloria Fashion Show -tapahtumaan, Specsaversin mainoskuvauksiin sekä saivat Specsaversin lahjakortit. Tuomariston valitsema voittaja pääsee hemmottelumatkalle M/S Viking Gracella.

 

HAKU ON PÄÄTTYNYT. Tunnetko olosi sähäkäksi silmälaseissa? Specsavers hakee yhdessä Pirjo Nuotion ja ET-lehden kanssa yli 50–vuotiaita sähäkkiä silmälasimallia ympäri Suomen.

Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailussa on luvassa upeita palkintoja kuten silmälasilahjakortteja, risteilylahjakortteja sekä ET:n vuosikertoja. Lisäksi kolme finalistia pääsee stailattuina Gloria Fashion Show:n VIP–iltaan 1.9.2017, Specsaversin mainoskuvauksiin ja saavat Specsaversin lahjakortin. Lisäksi tuomariston valitsema voittaja pääsee hemmottelumatkalle M/S Viking Gracella. Osallistumalla kilpailuun tuet samalla Lastenklinikoiden kummien toimintaa.

Voit ilmoittautua kisaan alla olevalla lomakkeella tai Sähäkin silmälasimalli -kiertueella Helsingin Itäkeskuksessa, Raision Myllyssä tai Tampereen Koskikeskuksessa.

Voit pyörähtää kiertuepaikoilla kahvilla, esinäöntutkimuksessa ja tutustumassa kehysuutuuksiin. Saat samalla upeita lukijaetuja. Paikanpäällä myös iki-ihana Pirjo Nuotio.

Kiertueen aikataulu:
22.5. klo 12-16 Itäkeskus (keskusaukio)
2.6.   klo 12-16  Raision Mylly (Myllyntori)
5.6.   klo  12-16  Tampere Koskikeskus

Lukijaetuna saat 22.5.-11.6.2017 välisenä aikana -30% alennuksen monitehosilmälasien loppuhinnasta sekä ilmaisen Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen. Tarjous on voimassa kaikissa Specsavers Optikko -liikkeissä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Arvomme tämän lisäksi jokaisella paikkakunnalla 5 kpl Viking Line -risteilylahjakortteja sekä 1 kpl ET-lehden vuosikertaa. Lisäksi 50:lle nopeinta saa ilmaisen ET-lehden per paikkakunta.

 

 

» Lue lisää kilpailusta ja säännöistä täältä

Jos et ole silmälasien käyttäjä, voit lainata kuvaa varten kehykset tuttavalta tai ottaa kuvan Specsavers Optikko -liikkessä! Ei aurinkolaseja. Kuvatiedostot: jpg, gif, png.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT.Suomen sähäkin silmälasimalli 2017 -semifinalistit on valittu! Yleisö saa äänestää yhden henkilön mukaan finaaliin. Äänestämällä teet myös hyvää, sillä kilpailun järjestäjä Specsavers lahjoittaa jokaisesta annetusta äänestä 50 senttiä hyväntekeväisyyteen.

Kuka heistä on sinun suosikkisi finaaliin? ET-lehden lukijat saavat äänestää yhden henkilön mukaan finaaliin.

Äänestäminen kannattaa, sillä Specsavers lahjoittaa jokaisesta annetusta äänestä 50 senttiä Lastenklinikoiden Kummeille. Lisäksi kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Specsaversin lahjakortteja, Viking Linen risteilylahjakortteja sekä ET-lehden vuosikertoja. Katso arvonnan säännöt täältä. 

Kilpailun finalistit julkistetaan 17.8. Kilpailun tuomaristoon kuuluvat kampanjan keulakuva Pirjo Nuotio, ET-lehden päätoimittaja Riitta Korhonen sekä Specsaversin viestintäjohtaja Irene Hernberg. Raati valitsee 20 semifinalistin joukosta kaksi finalistia jatkoon.

Kolmas finalisti valitaan yleisöäänestyksellä ET-lehden verkkosivuilla. Äänestysaikaa on kaksi viikkoa, 15.8. asti. Tuomaristo valitsee voittajan maanantaina 4.9.

 

Osallistu kilpailuun

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.