
Tämä kinkkupiirakka onnistuu taatusti.
- 100 g voita tai margariinia
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl ruisjauhoja
- 3–4 rkl kylmää vettä
Täyte
- 200 g pakasteherneitä
- 1 ps purjorenkaita
- 200 g savukinkkua
- 1 nippu persiljaa
- 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 1 prk kolmen juuston kermaa
- 2 munaa
- Nypi rasva ja jauhot ryynimäiseksi seokseksi. Lisää vesi ja taputtele taikina piirakka- tai irtopohjavuoan tai muffinivuokien pohjalle ja reunoille.
- Levitä sulaneet kasvikset, kuutioiksi leikattu kinkku ja hienonnettu persilja päälle. Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä.
- Sekoita munat ja kerma ja kaada kasvisten päälle.
- Paista 200 asteessa isoa piirasta 45 ja pieniä 15–20 minuuttia.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa