
Maukas kotiruoka on usein parasta tarjottavaa, sanoo Risto Säilä, tämän reseptin isä.
4 annosta
- 500 g siskonmakkaroita
- 1 iso sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2–3 lehtisellerin vartta
- ½ rkl öljyä
- 1 tl paprikajauhetta
- noin ¼ tl chilijauhetta
- 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
- 2 dl vettä
- 1 tl rosmariinia
- (suolaa)
- (3 rkl smetanaa)
Valmista näin
- Silppua sipuli ja valkosipuli. Pese ja suikaloi lehtisellerin varret.
- Kuullota sipuleita hetki kasarissa tilkassa öljyä. Lisää paprikajauhe ja chili.
- Kumoa joukkoon tomaattimurska. Lisää vesi ja rosmariini.
- Kun kastike kiehuu, purista joukkoon siskonmakkarat.
- Hauduta kannen alla puolisen tuntia. Voit lisätä nokareen
- smetanaa makua pyöristämään.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Lukijan keittiöstä:
”Ruuan ei tarvitse olla hienoa. Maukas kotiruoka on usein parasta tarjottavaa. Pieni ripaus luovuutta tuo vanhoihinkin resepteihin uudenlaista makua.”
Risto Säilä, Tuusula
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa