Kirkas lohikeitto ruisleivän kera on oivallinen, proteiinipitoinen lounas.

4 annosta

1 sipuli
2 porkkanaa
150 g juuriselleriä
1 rkl öljyä
1 tl juustokuminaa
8 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 rkl tomaattisosetta
400 g kirjolohta paloina
½ dl maustekurkun lientä
1 maustekurkku
(1 tl suolaa)
kevätsipulin varsia

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja leikkaa porkkanat ja selleri tikuiksi.
  2. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää joukkoon juustokumina ja kasvikset. Kuullota muutama minuutti. Lisää vesi, liemikuutio ja tomaattisose. Kypsennä 20 minuuttia.
  3. Kuutioi sillä välin lohi ja maustekurkku. Lisää kalapalat keittoon kypsymään viideksi minuutiksi.
  4. Lisää lopuksi maustekurkun liemi ja kuutiot sekä silputtu kevätsipuli.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla