Maija Silvennoisen herkulliset hirvikääryleet maustetaan aurajuustolla ja katajanmarjoilla.
Hirvikääryleet katajanmarjakastikkeessa
600 g mureaa hirvenpaistia
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
timjamia
Täyte
1 omena lohkoina
½ dl persiljaa hienonnettuna
1 dl aurajuustoa muruina tai pippurituorejuustoa
Kastike
2 dl omenamehua
8 rouhittua katajanmarjaa
2 dl demi-glasee kastiketta
2 dl kuohukermaa
1 rkl hunajaa
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Lisäke
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Perunamuusi ja voissa sekä hunajassa haudutetut lanttukuutiot
- Ota liha lämpenemään tuntia ennen valmistusta.
- Poista lihasta kalvot ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
- Nuiji kevyesti viipaleet ja mausta suolalla pippurilla sekä timjamilla.
- Pane viipaleiden päälle omenanlohko, persiljaa ja aurajuustoa. Kääri rullalle ja sulje cocktailtikulla.
- Ruskista kääryleet ja kaada sekaan omenamehu.
- Lisää rouhitut katajanmarjat, demi-glase, kerma, hunaja ja mausteet.
- Anna hautua miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia, kannen alla kunnes liha on kypsää.
Seuraa meitä Facebookissa