
Valkosuklaa tuo raikkaan makeuden näihin kekseihin.
noin 30 kpl
- 200 g voita tai leivontamargariinia
- 2 dl fariinisokeria
- 2 munaa
- 100 g valkosuklaata
- 4 dl puolikarkeita ydin- tai täysjyväspelttijauhoja
- 1 dl spelttihiutaleita
- 1 tl soodaa
- 1 tl kanelia
Vatkaa pehmeä rasva ja fariinisokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen.
Rouhi valkosuklaa, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Nostele ruokalusikalla taikinanökösiä leivinpaperin päälle. Jätä kunnolla tilaa, sillä taikina leviää pellillä paiston aikana.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Halutessasi voit hieman taputella taikinaa pikkuleivän muotoon.
Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 10–15 minuuttia.
Muista myös nämä keksit
Seuraa meitä Facebookissa