Valkosuklaa tuo raikkaan makeuden näihin kekseihin.

noin 30 kpl

  • 200 g voita tai leivonta­margariinia
  • 2 dl fariinisokeria
  • 2 munaa
  • 100 g valkosuklaata
  • 4 dl puolikarkeita ydin- tai täysjyväspelttijauhoja
  • 1 dl spelttihiutaleita
  • 1 tl soodaa
  • 1 tl kanelia

Vatkaa pehmeä rasva ja fariinisokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen.

Rouhi valkosuklaa, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nostele ruokalusikalla taikinanökösiä leivinpaperin päälle. Jätä kunnolla tilaa, sillä taikina leviää pellillä paiston aikana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Halutessasi voit hieman taputella taikinaa pikkuleivän muotoon.
Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 10–15 minuuttia.

Muista myös nämä keksit

espressokeksit

rapeat siemenkeksit

juustokeksit

Sisältö jatkuu mainoksen alla