400 g lampaan- tai karitsanjauhelihaa1 viipale hiiva- tai vuokaleipää1½ dl tavallista tai kivennäisvettä1 sipuli3–4 valkosipulinkynttä1 ps kevätsipuli-osterikastiketta1 muna½ tl suolaa½ tl chili- tai mustapippuria1 nippu persiljaa

Turvota leipä vedessä. Hienonna sipulit ja hauduta silppu pehmeäksi rasvassa, rasvatta mikrossa tai käytä raakana. Lisää kaikki aineet leipäseokseen ja sekoita todella hyvin.

Muotoile pikkupihveiksi kostutetuin tai öljytyin käsin.

Paista pihvit pannussa kauniin ruskeiksi. Lisää tilkka vettä tai viiniä ja anna hautua kannen alla 10–15 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koristele kirsikkatomaateilla ja viinisuolaheinänlehdillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla