Maa-artisokkatahna sopii leivän päälle tai kylmäksi lisäkkeeksi.

1 ps (500 g) maa-artisokkia
½ sitruunan mehu
½ dl rypsiöljyä
1 dl parmesaaniraastetta
1 rkl hunajaa
ripaus cayennepippuria
suolaa

Lisäksi:
auringonkukansiemeniä
seesamiöljyä

  •  Pese ja kuori maa-artisokat. Kiehauta vesi kattilassa ja keitä maa-artisokat kypsiksi. Nosta ne keitinvedestä ja soseuta tasaiseksi.
  • Lisää sitruunamehu, öljy, parmesaaniraaste, hunaja ja ripaus cayennepippuria sekä maun mukaan suolaa.
  • Ripottele halutessasi paahdettuja auringonkukansiemeniä ja loraus seesamiöljyä tahnan pinnalle.
  • Tarjoa maa-artisokkatahna leivän päällä tai kylmänä lisäkkeena esim. paistetun kalan kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla