
Maa-artisokkatahna sopii leivän päälle tai kylmäksi lisäkkeeksi.
1 ps (500 g) maa-artisokkia
½ sitruunan mehu
½ dl rypsiöljyä
1 dl parmesaaniraastetta
1 rkl hunajaa
ripaus cayennepippuria
suolaa
Lisäksi:
auringonkukansiemeniä
seesamiöljyä
- Pese ja kuori maa-artisokat. Kiehauta vesi kattilassa ja keitä maa-artisokat kypsiksi. Nosta ne keitinvedestä ja soseuta tasaiseksi.
- Lisää sitruunamehu, öljy, parmesaaniraaste, hunaja ja ripaus cayennepippuria sekä maun mukaan suolaa.
- Ripottele halutessasi paahdettuja auringonkukansiemeniä ja loraus seesamiöljyä tahnan pinnalle.
- Tarjoa maa-artisokkatahna leivän päällä tai kylmänä lisäkkeena esim. paistetun kalan kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa