1 pkt pakastettua filotaikinaaöljyä
Sienitäyte200 g tuoreita herkkusieniä1 pieni sipuli2 valkosipulinkynttä4 rkl hienonnettua persiljaa½ Musta Pekka -juustoa
Lihatäyte250 g jauhettua broilerinlihaa1 pieni sipuli2 valkosipulinkynttä1 rkl timjamia tai rakuunaa½ Musta Pekka -juustoa

Sienitäyte:
Puhdista, paloittele ja ruskista sienet kevyesti öljyssä. Lisää silputut sipulit ja hetken kuluttua juusto paloina sekä tilkka vettä. Sekoittele ja anna hautua muutama minuutti. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa persiljaa.

Lihatäyte:
Paahda liha pannussa, lisää sipulit, yrtit ja juusto paloina. Lorauta mukaan tilkka vettä ja anna seoksen hautua viitisen minuuttia. Tarkista maku.

Sulata filotaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Pane taikinalevyt kostean pyyhkeen alle työpöydälle ja ota vain yksi kerrallaan esiin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lihanyytit:
Ota yksi arkki esiin, voitele öljyllä, nosta toinen päälle ja voitele se. Nosta kolmas taikinalevy päälle ja voitele sekin. Leikkaa taikinat 6–8 neliöksi tai suorakaiteeksi. Lusikoi joka neliölle lihatäytettä ja kääri taikina ympärille. Aseta nyytit pystyyn tai kyljelleen leivinpaperille pellille. Voitele vielä kerran. Anna odotella kylmässä ennen paistamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sienikolmiot:
Ota vain yksi taikinalevy esille ja voitele se. Leikkaa se noin viiden sentin nauhoiksi. Pane nauhan toiseen päähän sienitäytettä ja taittele täyte taikinan sisään. Voitele vielä kerran. Anna odotella kylmässä ennen paistamista.

Paista leivonnaisia 225 asteessa 10–15 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla