4 annosta 4 broilerin rintafileetä 1 rkl rypsiöljyä rouhittua pippurisekoitusta suolaa
Täyte 50 g voita kuivattua timjamia, rosmariinia, rakuunaa, salviaa maun mukaan

1. Paista pyyhittyihin broilerin­fileisiin kaunis kullanruskea väri pannulla, tilkassa öljyä. Hiero pippuria ja suolaa runsaasti joka puolelle. Nosta broilerit
uuni-vuokaan.
2. Sekoita yrtit pehmeään voihin.
3. Viillä rintafileiden kylkeen terävällä veitsellä pienet taskut. Täytä taskut yrttivoilla.
4. Kypsennä fileet 200 asteessa, uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

VINKKI:
Voit käyttää myös possun ulkofileetä. Leikkaa se pihveiksi, mausta ja tee taskuviilto. Täytä maustevoilla. Sulje hammastikulla ja paista pannulla molemmin puolin kypsäksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla