4 annosta 4 broilerin rintafileetä 1 rkl rypsiöljyä rouhittua pippurisekoitusta suolaa
Täyte 50 g voita kuivattua timjamia, rosmariinia, rakuunaa, salviaa maun mukaan

1. Paista pyyhittyihin broilerin­fileisiin kaunis kullanruskea väri pannulla, tilkassa öljyä. Hiero pippuria ja suolaa runsaasti joka puolelle. Nosta broilerit
uuni-vuokaan.
2. Sekoita yrtit pehmeään voihin.
3. Viillä rintafileiden kylkeen terävällä veitsellä pienet taskut. Täytä taskut yrttivoilla.
4. Kypsennä fileet 200 asteessa, uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

VINKKI:
Voit käyttää myös possun ulkofileetä. Leikkaa se pihveiksi, mausta ja tee taskuviilto. Täytä maustevoilla. Sulje hammastikulla ja paista pannulla molemmin puolin kypsäksi.