ET Matkaoppaan lukijoiden matkalaukuista löytyy taatusti joukosta erottuvia osoitekortin pidikkeitä. Katso vaikka!

ET Matkaopas pyysi lukijoita lähettämään kuvia hauskimmista tai kauneimmista matkalaukun osoitekortin pidikkeistä. Kirjapalkinnon voittajiksi arvottiin Lila Heinolan kaunis Van Gogh -pidikekuva sekä Raila Niemen mopsipidike. 

Katso alta kuvat muista kilpailuun lähetetyistä kuvista!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Vincent van Gogh on suosikkitaiteilijani, joten olin todella iloinen löytäessäni Tampereen taidemuseon museokaupasta matkalaukun osoitekortin, jossa oli kuva hänen maalauksestaan. Maalauksen nimi on Öinen katukahvila ja van Gogh maalasi sen vuonna 1888. Odotan innolla seuraavaa matkaani, jolle voin ottaa palan Vincentiä mukaani!"

"Meidän perheellä jokaisella on omannäköisensä, mutta kyllä omani on paras, sopii juuri minulle kuvaa ja ideologiaa myöten."

"Olen ostanut nimikyltin Lahjatarvikeliikkeestä Hämeenkyröstä koska se kuvaa juurikin reissushoppailujani. Haastavampi oli löytää kyltille sopiva laukku mutta aikani haeskeltua juuri samanvärinen laukku löytyi."

"Matkalaukkuuni ostamani vintage-osoitekortti on mielestäni niin hauska, että olen ostanut näitä pidikkeitä myös tyttärelleni sekä kavereilleni. Erottuu hyvin matkalaukkuhihnalta. Kuten erottuu myös matkalaukku. Erään Dublinin loman viimeisenä päivänä otettiin tyttären kanssa taksi ja haettiin kaupasta 24 euron kukallinen matkalaukku, molemmille samanlaiset, ja taksilla takaisin hotellille. Matkustamme yhdessä siis samanlaisilla laukuilla, mutta pidikkeissä sentään on eri teksti."

"Paikka jossakin Rooman keskustassa. Ihanan hyvää ruokaa!"

"Tämä on ollut minulla aina ja symbolisoi niitä aikoja kun matkustin paljon eli menin kiitolaukkaa maailmalla. Tänä päivänä se toimii käsimatkatavarani osoitelappuna. Se on täynnä koiran hampaanjälkiä, liekö koira yrittänyt rajoittaa matkustamistani nakertamalla osoitelappua."

"Vaaleanpunaisella Pentikillä liikkeellä."

"Tämän on poikani tuonut äidille Japanista. Enpä ole samanlaiseen törmännyt."

"Syppi-nostalgiaa vuosien takaa...!"

"Tämä osoitekortti sijoittuu aikaan jolloin jaloissani pyöri kolmen kopla eli kolme mopsia. Pitihän osoitekortti olla sen mukainen. Kolmen koplaa ei enää ole mutta vieläkin se on ykköskortti matkalaukuissani."

"Ostin tämän tägin Kyläkauppa Keskiseltä viime kesänä. Paketissa oli myös violetti osoitelappu, jossa luki Not your bag! Tämä valitettavasti hukkui viime reissulla. Tykkään tästä, koska se on kivan värinen ja erottuu joukosta."

"Olimme sisareni kanssa Ateneumissa Tove Jansson näyttelyssä ja ostimme sieltä Muumi osoitelaput. Tämä osoitelappu on matkalaukussa aina kun reissaamme yhdessä."

"Siskolta saatu osoitelappu, muistaakseni hän toi sen Kanadasta. Se on käytössä käsimatkatavaralaukussa, kun sointuu täydellisesti sen väriin."

"Ehkä tyttö on eksynyt, mutta laukku on mukana... Kirjojen ystävänä tämä miellytti heti silmää. Vantaalta hankittu, mutta jo maailmaa nähnyt kortti."

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla