Kirjailija Juha Vuorinen, 48, on oppinut kotisaarellaan uuden sanan: Malta. Muuton jälkeen hän on ehtinyt myös tutustua hyvin paikan ruokatarjontaan, josta hän nyt esittelee parhaat palat.

Juha Vuorinen viimeistelee Maltan Madlienassa uusinta kirjaansa Maltan mieleni, joka julkaistaan syksyllä 2015. Pokkarikuningas, 1,5 miljoonan painetun kirjan kirjoittajamestari on asunut Maltalla vuodesta 2013.

Nykyisin elämästä päihteettömänä nauttiva perheenisä suosittelee matkailijoille kotisaarensa laadukkaita ravintoloita.

Parhaat ravintolat Maltalla

 • Medina

  Saaren paras ravintola on 50-vuotias Medina. Ympäristö on maalaismainen, viiniköynnöspihalla kukkii oleanteri. Tunnelma, ruoka ja palvelu ovat aina kiitettäviä. Kahden lajin menyy 10–40 euroa. Pöytävaraus suositeltava.
  Holy Cross Street 7, Mdina. Puh. +356 21 454 004. medinarestaurantmalta.com

 • Kolmen kimppa

  Pacevillen viehättävän Spinolan lahden reunalla sijaitsee tyylillä restauroitu satamapalatsi vuodelta 1688. Siinä toimii samassa kokonaisuudessa kolme ravintolaa: kalaruokiin erikoistunut San Giuliano, terassistaan tunnettu Raffael ja Välimeren ruokavalioon luottava Girasole.
  Tuore paistettu meriahven tai spagetti bolognese sulavat suussa samalla kun ihailee lahdella keikkuvia värikkäitä kalastajaveneitä ja promenadilla käveleviä maltalaisia.
  St. Joseph Street 4, St. Julian's, Malta. sangiulianorestaurant.com

 • Lisää vuoden 2015 parhaina palkittuja maltalaisravintoloita täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue lisää Juha Vuorisesta ja Maltasta Matkaopas-lehdestä 3/2015, joka ilmestyy keskiviikkona 20. toukokuuta.

Onneksi pääsi tuosta roskansuoltajasta eroon. Kuin Bukowski niin pahassa krapulassa, että vain vähäjärkinen pakkotoisto sujuu niin tulee tällaista.  Tosin kirjoitustaito hieman kehittyi vuosikausien myötä, mutta ideat loppuivat. Tuollainen ei ole juoppohullua nähnytkään.

Kasvutarina ja ennakoitavan tylsä. Tienasi tuolla kyllä, muistan nuo netistä ennen rahastusmoodia...., mutta average-ihmisillä, jotka eivät normaalisti osta kirjoja. Vierestä löytyy Tonyn Armahtamaattomuuskirja ja ehkä vielä kirja Häkkisestä. Siitä formulatyypistä. Lukijana CityKarhu tai Koffin lippqlakkimainos.

No, ei kai saisi olla niin kriittinen, jos tämän paan paras brändi on Jyväskyläläinen Suomessa syntynyt ja siitä rutiseva aina-saman-näköinen Eestiläinen goottiOksanen. Koska vietti keskiään siellä. Itsekin olen sitten kolmen maan kansalainen. Kyllä minutkin tullaan kirjailijaliittoon.hyväksymään ainakin vanhoilla päivilläni. Nykysuoritusten mukaqn ei kannattaisi.

Pitänee varmaan alkaa rustata uutta kirjaatästä traagisesta kansakunnasta. Ehkei se kiinnostaisi ketään.

Originellisekopäistä on jo pulaa, sellaisista Palsa-hahmoista jotka jaksavat elää tyylillään elämänsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla