Ruskaretket (39/103)

Mutsikk@

Olen villasukka-addikti, niin käyttäjänä kuin tekijänä! Ompelu, virkkaaminen, kutominen, kaikki käsityöt yleensäkin ruuhkavuosien arjen henkireikä, mutta niistä kaikista mieluisinta harrastelua on silti villasukkien kutominen ja uniikkien mallien suunnittelu käyttäjänsä toiveiden mukaan!

Ystävä vinkkasi minulle tästä kisasta ja sukat lähtivät syntymään ihan tätä varten. Yleensä tykkään silmukoida yksityiskohtia muuten perussukkiin, mutta nyt lähdin mukavuusalueelta pois ja suunnittelin kirjoneulemallin, kun itsekin vasta opettelin pidemmille langanjuoksuille tikapuutekniikan ja sitä taitoa näissä nyt useammassa kohtaa tarvitsi. Ajankohtana syksy inspiroi sukkien teeman ja värimaailman. Sydänkuvio on myös työn kantava voima ujutettuna ruskan kuvittajaksi ja kettukin lähti piirtymään naamastaan ihan toisen työn sydänmallin pohjalta. Sukat saivat loppusilauksensa, kun naapurin tyttö keksi osuvan nimen sukat nähdessään: Ruskaretket!

Jonkinlainen ruutukaavio-ohje sukista onnistuu.

Kommentit (1)

Liisa

Rakastan neuloa kirjoneulesukkia. Olen huono niiden neulomisessa, ellei ole ohjeita. On niin äärimmäisen ärsyttävää vain katsella kuvia kun ei ole ohjetta eikä tietoa mistä sen saa. Oma tietotekniikka ei riitä ohjeen hakemiseen. Miksi meitä kiusataan kauniilla kuvilla joiden mallin mukaan ei pystytä niitä neulomaan olen valmis maksamaan ohjeesta mutta en tiedä mistä sen saa.
KYSYMYKSESSÄ ON SUKAT. ”Mustaa valkoisella 42/103