Eräs Facebook-fani ehdotti, että vähintään 3.

Kommentit (19)

Ritva Arola

Niin monta hoitajaa, että vanhukset voivat hyvin ja tuntevat olonsa turvalliseksi! Onks tää muka joku laskennallinen arvio? Myös työllisyyden kannalta olisi asiaa ajateltava. Mieluummin maksetaan palkkaa työpaikasta kuin sosiaaliturvaa.

Vanhuksilta ja lapsilta on helppo otta pois - kun eivät pysty äänestämään.

Kolme hoitajaa - vaikuttaa tosi vähältä sekin!

Katja Sandberg

0.7 kuten naapurimaassa Ruotsissakin. Me hoitajat saamme jo tällä nykyiselläkin mitoituksella melkein juosta 8 tunnin työpäivän ajan. Hallitus voisi henk. koht. tulla kokeilemaan hoitajien työtä edes päiväksi...

pete

8 oikea luku. Joku tarvii enempi aikaa niin se on toisaalta pois ja jää ilman hoitoo jotkut

Mirka Kahilainen

Päiväsaikaan niin monta ettei kenenkään tarvitse makaa märissä vaipoissa, yöpaita päällä vielä 11.30 aikaan, kun kukaan ei ole kerennyt vielä vaihtaa päivävaatteita päälle. Tsi niin että aletaan laittaa asukkaita nukkumaan klo 19 jälkeen lääkkeiden avulla, että vilmeinenkin "mummeli" on saatu uuvahtamaan klo 20.30 aikoihin...Puhumattakaan, että yöllä 1 hoitaja vahtii jopa kahta osastoa...vieläpä eri kerroksissa. Joten nykyinen henkilökunta x 3, on minun ehdotukseni. Eikä ainakaan yhtään vähempää!

Kati Labbas

Ehdoton minimi 0,5! Vanhuksellakin on oikeus ihmisarvoiseen elämään elämänsä loppuun asti. Hoitajien vähentämisellä ei hoidon laatua pystytä pitämään yllä kiireiden takia. Työ henkisesti ja fyysisesti rankkaa joten henkilöstön vähentämisellä saadaan vain lisää ongelmia aikaiseksi. Vanhan ihmisen loppuelämän hoidosta ei pidä säästää, mitä on heillä jäljellä niin tehdään siitä laadukas.

Näytä kaikki kommentit (19)