Oletko saanut tuotteita tai palveluita eläkeläishinnoin? Kerro muille lukijoille kokemuksesi.

Ikääntyvien ja eläkeläisten oman hinnat ovat vaikeasti löydettävissä Suomessa. ET lehti selvitti muutamien yritysten alennuksia. Selvittäminen käy työstä.

Täältä voit lukea eräistä alennushinnoista, mutta veikkaamme, että sinä tiedät niistä paremmin.

Missä sinä olet saanut eläkeläisalennuksen? Tai tarjoaako joku paikka niin sanottuja senioripaketteja edullisemmin? Kuinka paljon alennus on?

Kerro vinkkisi alla olevassa kommentointikentässä ja keskustele aiheesta.
Näin autat kaikkia Suomen eläkeläisiä löytämään parhaat edut ja alennukset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Vierailija

Olemme jo vuosia varanneet loma-asunnon Homeaway.fi kautta. Kirjaudut vain heidän sivuilleen ja kirjoitat minne haluaisit matkustaa. Englannin kielen taito on välttämätön kun ryhdyt varaamaan asuntoa. Sivusto toimii suomeksi. Mutta ihan tavallisella kouluenglannilla pärjää. Kielioppi- ja kirjoitusvirheet eivät haittaa. Rohkeasti vain kysymään. Sivustoilla yksityiset ihmiset vuokraavat asuntoja. Asunnot sijaitsevat usein lomakeskuksessa. Monet niistä ovat kuitenkin paremmin varusteltuja kuin hotellit. Hotellien kaikki palvelut ovat käytettävissä. Vähän niin kuin asuisit kotona, mutta kuitenkin olet lomalla.

Meillä on pelkästään hyviä kokemuksia. Kertaakaan emme ole joutuneet huijatuiksi. Viimeksi keväällä olimme Tanskassa Jyllannissa. Sitten Los Christianoksesta olemme löytäneet ihan huippupaikkoja edullisesti. Kanarialta olemme vuokranneet myös muualta Teneriffalta ja muilta saarilta. Vielä muistuu mieleen Madeira ja Praha. 

Varsinkin jos aioit lomailla kuukauden tai enemmän, tämä tapa on paras, minkä minä tiedän. Pääset sinne minne haluat, vaikka ihan meren rannalle ja merinäköalalla. Ja edullisemmin . 

Terveisin marraskuun pimeydessä kaipaa valoa

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla