Lidl on tullut tunnetuksi myös Suomessa edullisista hinnoistaan ja nopeasta laajenemisvauhdistaan. Mutta moniko tietää, että ketju välittää matkojakin?

Saksassa Lidl myy matkoja lidl-reisen.de-sivustolla. Irlannissa osoite on lidl-breaks.ie.

Suomessa on lidl-matkat.fi vie tyhjälle sivustolle.

Tämä hämmästyttää. Mitä Lidl aikoo? Tarjoaako se Suomessakin pian halpamatkoja Saksan tapaan? ET-lehti kysyi asiaa Lidlin Suomen-pääkonttorista.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mitkä ovat suunnitelmanne: Onko Lidl tuomassa matkapalvelunsa myös Suomeen?
Tähän saamme vastauksen yhtiön viestintäpäällikkö Pilvi-Sisko Riikoselta, joka on erittäin lyhytsanainen:

– On totta, Saksassa Lidl myy matkoja. Meillä Suomessa ei ole suunnitelmissa aloittaa matkapalveluiden myymistä, Riikonen kertoo ET-lehdelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siihen, kuuluuko verkkotunnus Lidlille ja miksi se on luotu, ei vastata.

Matkat ovat ilmeisesti olleet kuitenkin saksalaisen kauppaketjun mielessä Suomessakin, koska kyseinen matkoihin viittaava verkkotunnus on haettu ja myönnetty.

Viestintävirastosta nimittäin selviää, että verkkotunnus lidl-matkat.fi kuuluu Lidl Suomi Kommandiittiyhtiölle. Tunnus on myönnetty 11. marraskuuta 2011.

Halpoja matkoja Keski-Euroopasta

Jos kielitaitoa löytyy ja selvittelyintoa riittää, kannattaa tutustua muiden maiden Lidl-matkasivustoihin. Niistä voi löytää edullisia lentoja, hotelleja ja valmispaketteja lomille, jos vain on itse valmis etsimään ja varaamaan liityntälennon.

Esimerkiksi Irlannista voi löytyä erikoishintainen hotelli Lidlin matkapalvelujen kautta.

Saksan-sivusto on kattavin, ja siellä Lidl tarjoaa matkapaketteja ympäri maailman. Lähdöt ovat pääosin Saksasta, Sveitsistä ja Itävallasta.

Lue lisää ET-lehden matkajuttuja täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla