Toimittaja on ajanut 20 vuotta tyytyväisenä perinteisen tyylin kolmivaihteisella.
Toimittaja on ajanut 20 vuotta tyytyväisenä perinteisen tyylin kolmivaihteisella.

Polkupyörä voi kertoa paljon käyttäjästään. Kerro meille millaisella pyörällä sinä tykkäät ajella.

Polkupyöräkaupassa menee nykyään helposti sormi suuhun. Ennen myynnissä oli naisten ja miesten pyöriä, vaihteilla tai ilman. Nyt esitteet ovat täynnä kummallisia termejä: hybridi, fat bike, cyclocross, sinkula tai trekking!

Taustaa: Polkupyörän hankkiminen voi muuttaa elämäsi.

Toki pyöriä pitääkin olla erilaisia, kun toinen polkee leppoisasti ja ryhdikkäästi vaihteettomalla mummopyörällä ja toinen haluaa kiitää katuja kyyryssä kippurasarvisella kilpapyörällä.

Lue lisää: Vaivatonta liikuntaa sähköpyörällä.

Millaisella pyörällä sinä ajat?

Kerro meille millaisella pyörällä sinä ajat ja millaisia matkoja. Jos pyöräsi on pyörätien kaunistus tai komistus, niin lähetä siitä kuvakin. Vinkkienne avulla lukijoidemme seuraava käynti pyöräliikkeessä voi olla jo paljon helpompi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kerro vinkkisi ja keskustele alla olevassa kommentointikentässä!

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viisi kesää minulla on ollut kierätyskeskuksesta ostettu pyörä. Sillä pyöräillyt itä-helsingissä rantaan- Mummo ikäisenä ei tarvitse hurjastella sillä ja eläkeläisenä ,koko päivä aikaa. Ei siis kiire pyörän kanssa , sen enempi hurjastelua.Pyörä antaa tilaa pidemmälle liikkua ja helpotaa jos on vaivoja ala-raajoissa liikumista. Toki kävelenkin paljon .Viimeisenä vaihtoehtona käytän julkista liikennettä. Omaa autoa en omista. Eipä tuo aina yksin eläjänä helppoa ole lähteä yksin, pyörällä, tai jalan. Jokaisella "ystävälläni on tuhat tekosyytä miksi ei pyörällä tai jalan ulkoilua! " Suosottelen , Palkitsee henkisesti ja ruumillisesti. Yö unet ovat hyvät ja mieli myös, ulkoilu liikunta. iloisia pyörä ja ulkoilu retkiä mutsilta..

En käytä polkupyrää, enkä ole juuri nuorena tai keski-ikäisenäkään käyttänyt. Harrastan muuta liikuntaa, uimista ja kuntopyöräilyä. Ei ole vaaraa kaatua eikä jäädä auton alle, ei kuntosalin pyörä ole varastettavissakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla