Appelsiinibroileri sopii mainiosti keväisten viikonloppujen ruuaksi.
Appelsiinibroileri
4–6 annosta
1 kg pakkaus broilerin koipipaloja
2–3 tl korianterin siemeniä
1 ½ tl suolaa
1 appelsiini
5 salottisipulia
1 yksikyntinen valkosipuli
2–5 vihreää chiliä
1 ½ dl kalamata oliiveja
½ dl oliiviöljyä
- Pyyhi broilerikoipien pinta kuivaksi. Murskaa korianterin siemenet huhmareessa rouheeksi. Hiero suola ja korianteri broilerien pintaan.
- Asettele koivet uunivuokaan ja kypsennä 10 minuuttia 225-asteisessa uunissa.
- Käsittele sillä välin kasvikset. Pese ja halkaise appelsiini. Purista toisesta puolikkaasta mehu ja leikkaa toinen puolikas kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja viipaloi salotti- ja valkosipuli. Halkaise chilit pituussuuntaan, poista siemenet ja paloittele reiluiksi paloiksi. Valuta oliivit.
- Ota broilerit uunista. Lisää joukkoon appelsiiniviipaleet, chilit, sipulit ja oliivit. Sekoita appelsiinimehu ja oliiviöljy ja kaada uunivuokaan. Jatka kypsennystä noin 35 minuuttia.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa