Grillatun maissin päälle ripotellaan maistuvia lisukkeita. Valitsetkot jalapenon, paprikan vai sitruunan makuisen ripotteen?
Grillattu maissi ripotteilla
ripoteannokset 4 maissille
- Kuori maisseista lehdet. Grillaa 10 minuuttia ja lisää ripotteet.
Jalapenoripote
- 2 tuoretta japenoa
- 2-4 valkosipulinkynttä
- 1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
- 1 dl cheddarjuustoa raasteena
- 2 dl maissilastuja
- Leikkaa jalapenot renkaiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna persilja. Raasta juusto ja murskaa maissilastut. Yhdistä ainekset.
- Levitä ripote grillattujen maissien päälle.
- Grillaa maisseja vielä 5 minuuttia folioon kiedottuna.
Paprika-pekoniripote
- 100 g pekonikuutioita
- 1 punainen paprika
- 1 dl kivettömiä oliiveja
- 100 g maustamatonta
- tuorejuustoa
- 1 tl savustettua paprikajauhetta
- Ruskista pekonit paistinpannussa. Halkaise paprika, poista kota ja kuutioi hedelmä. Hienonna oliivit.
- Levitä grillattujen maissien pinnalle tuorejuustoa, pekonitäytettä ja ripaus savustettua paprikajauhetta.
- Grillaa maisseja vielä 5 minuuttia folioon kiedottuna.
Sitruunaripote
- 1 luomusitruuna
- 0,75 dl ruohosipulia hienonnettuna
- 75 g notkeaa voita
- 1 tl mustapippuria myllystä
- 4 rkl sipulirouhetta
- Pese sitruuna ja raasta kuori. Hienonna ruohosipuli.
- Sekoita ainekset pehmeän voin joukkoon. Mausta seos mustapippurilla.
- Levitä maustevoita grillattujen maissien päälle. Ripottele pintaan sipulirouhetta.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa